Neler Yeni

FIFA 22 tuşları ayarlayamıyorum

sawgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Akın Çelik
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim klavye tuşları görsellerdeki gibi ayarlıyorum maça giriyorum felan tuşlar bambaşka işlevlerde çalışıyor çözemedim bir türlü başka profil açıp orda denedim durum aynı şut için d ye bas diyor a ile şut çekiyor yön tuşları felan çalışmıyor mental sağlık değiştiriyor j k l ile hareket ediyor gibi gibi saçma sapan bir hal aldı

Ekler

• Ekran görüntüsü_20230209_200047.png
    Ekran görüntüsü_20230209_200047.png
    1.4 MB · Hit: 183
  • Ekran görüntüsü_20230209_200036.png
    Ekran görüntüsü_20230209_200036.png
    1.4 MB · Hit: 161

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim klavye tuşları görsellerdeki gibi ayarlıyorum maça giriyorum felan tuşlar bambaşka işlevlerde çalışıyor çözemedim bir türlü başka profil açıp orda denedim durum aynı şut için d ye bas diyor a ile şut çekiyor yön tuşları felan çalışmıyor mental sağlık değiştiriyor j k l ile hareket ediyor gibi gibi saçma sapan bir hal aldı
FIFA 22 klavye ile ayarların bozulmadan sadece Offline oynayabilirsin, Online girdiğinde her maçta tekrar ayarlaman gerekir.

1) Belgeler kısmından FIFA 22 dosyasını sil.

2) Steam dan oyun bütünlüğünü doğrula.

3) Online şekilde sunuculara bağlanıp oyuna gir.

4) Son kadroları yükle.

5) Oyundan çık.

6) Offline şekilde sunuculara bağlanmadan oyuna gir.

7) Kontrol ayarlama sekmesine git "Yalnızca Klavye" seçeneğini seç.

8) ESC bas

9) Tekrar kontrol ayarlama sekmesine gir istediğin ayarları yap.

10) Çıkarken ayarları kaydet ekranında 4. slota yani en sondaki boş slota kaydet kendi yapmış olduğun ayarları.

11) Bu berbat, kalitesiz, hatalı, buglu, saçma sapan gerçek futbol ile yakından uzaktan alakası olmayan bu oyunu oynayabilirsin. Eğer kariyer modu oynarsan 5-0 önde olduğun maçı 10 dk içinde 5 gol yiyip berabere bitirirsen de şaşırma.

sawgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Akın Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam denedim bu söylediklerinizi olumsuz aynı durum zaten genelde offline oynuyorum sırf master lig modu için pes 2023te yok diye fifada oynuyoz mecburen pesten geçtim fifaya hiç böyle saçma saptal buglar görmemiştim peste

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hocam denedim bu söylediklerinizi olumsuz aynı durum zaten genelde offline oynuyorum sırf master lig modu için pes 2023te yok diye fifada oynuyoz mecburen pesten geçtim fifaya hiç böyle saçma saptal buglar görmemiştim peste
Hocam yaptınmı yoksa fotolu anlatayım, ben de ilk FIFA 22 de çok uğraşmıştım böyle çözmüştüm olması gerek.

sawgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Akın Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaptınmı yoksa fotolu anlatayım, ben de ilk FIFA 22 de çok uğraşmıştım böyle çözmüştüm olması gerek.
Yaptım hocam dediğiniz yöntemi siz söylemeden önce yaptım hatta adım adım sizin söylediklerinizide uyguladım belki eksik bişey yapmışımdır diye olmuyor yinede küfür edicem oyuna olmuycak yani sildim pes 2021 yükledim başlarım böyle işe :D

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Yaptım hocam dediğiniz yöntemi siz söylemeden önce yaptım hatta adım adım sizin söylediklerinizide uyguladım belki eksik bişey yapmışımdır diye olmuyor yinede küfür edicem oyuna olmuycak yani sildim pes 2021 yükledim başlarım böyle işe :D
Pes21 daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom