Bu fiyata bedava. 99₺ gibi fiyatlara 7-8 aydan önce düşmez gibi. Oynarım diyorsan alınır. Ps cafeye gitsen saati 20₺ zaten. 10 saatte parası çıkıyor.Steam hesabımda hali hazırda 150 TL bulunuyor bu parayıda oyunlardan düşen sandık vs itemlerden kastım kısacası oyunun bana gelişi 270 TL olucak sizce alnır mı ?
alınır bence.Steam hesabımda hali hazırda 150 TL bulunuyor bu parayıda oyunlardan düşen sandık vs itemlerden kastım kısacası oyunun bana gelişi 270 TL olucak sizce alnır mı ?
.Bu fiyata bedava. 99₺ gibi fiyatlara 7-8 aydan önce düşmez gibi. Oynarım diyorsan alınır. Ps cafeye gitsen saati 20₺ zaten. 10 saatte parası çıkıyor.
Oynicakan al çok oynamicaksan bekle biraz daha da düşerSteam hesabımda hali hazırda 150 TL bulunuyor bu parayıda oyunlardan düşen sandık vs itemlerden kastım kısacası oyunun bana gelişi 270 TL olucak sizce alnır mı ?
herkes ultimate teamini kastıktan sonra indirime girer o zaman da pek anlamı kalmıyo zaten yeni oyun çıkıyoBu fiyata bedava. 99₺ gibi fiyatlara 7-8 aydan önce düşmez gibi. Oynarım diyorsan alınır. Ps cafeye gitsen saati 20₺ zaten. 10 saatte parası çıkıyor.