Neler Yeni

Yardım Fifa 23 açılmıyor sebebi ne olabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yusuf
Fifa 23 açılmıyor arkadaşlar fifa 23 açılmıyor anticheat açılıyor ama oyun görev yöneticisinde açık ama oyunda açık değil

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Mert Ketenoğlu
Fifa 23 açılmıyor arkadaşlar fifa 23 açılmıyor anticheat açılıyor ama oyun görev yöneticisinde açık ama oyunda açık değil
Bende şikayet içindeyim FIFA dan 22 de var 23 satın aldım sorun yok açılıyor kariyer mod oynuyorum yeni kariyer açılıyor kayıt edip çıkıyorum tekrar girdiğim de kayıtlı kariyere devam et menüsü açılmıyor

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Bende şikayet içindeyim FIFA dan 22 de var 23 satın aldım sorun yok açılıyor kariyer mod oynuyorum yeni kariyer açılıyor kayıt edip çıkıyorum tekrar girdiğim de kayıtlı kariyere devam et menüsü açılmıyor
bunun için oyun ayarlarından dosyaları içe aktar yaparsanız düzeliyor

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3
Önceden açılıyordu birden açılmamaya mı başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kol ile mi oynuyorsun oyunu DS4Windows kullanıyormusun ?

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Mert Ketenoğlu
Önceden açılıyordu birden açılmamaya mı başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kol ile mi oynuyorsun oyunu DS4Windows kullanıyormusun ?
Kol ile oynuyorum. Ds4windows nedir? Monster eski ve yeni gamepad var

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3
Kol ile oynuyorum. Ds4windows nedir? Monster eski ve yeni gamepad var
Şöyle bende ps4 kolu ile pc den oynuyorum kolu pc ye tanıtmak için DS4windows isimli program kullanıyordum kariyer oynuyorum bende oyundan kayıt edip çıksam da tekrar girdiğimde sıfırlanıyordu bu sorunu o programın yarattığını gördüm o nedenle programı açmıyorum oyunda sıfırlanmıyor sende herhangi bir program kullanıyorsan o olmadan dene bir fark olacak mı kontrol etmeni tavsiye ederim

Top Bottom