Neler Yeni

Fifa 23 alamıyorum kredi kartı bloke diyor?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
perdigitalden 300 ve 250 TL olmak üzere steam cüzdan kod alıcam güvenmelimiyim ?

Fifa 23 alıcaktım
Screenshot_30.png

bu hatayı alıyorum sms geldi şöyle şöyle yapın açın diye yaptım internete alışverişine ticaret alışverişine kart açık ama bu hatayı alıyorum nasıl alıcam oyunu

cüzdan kod alıp almayı düşünündüm olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cüzdan kod alip oyunu alsam olur mu?
Cuzdan kod almak icin bildigi tek erde perdigital güvenilir mi? Eskiden cok alisveris yapardim ama uzun zamandir yapmiyorum ve yüksek meblada hiç aliveros ypmadim 540 tl lik cüzdan kod alicam o yüzden soruyoru

Son düzenleme:

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Neden kredi kartı bilgilerim reddedildi?

Bir kartın reddedilmesi için birkaç sebep vardır.

Bankanız belirli bir süre boyunca yapabileceğiniz işlem sayısını veya çevrimiçi harcayabileceğiniz miktarı kısıtlamış olabilir.
Yanlış CVV2 kodu girmiş olabilirsiniz
Kredi kartı bilginizi yanlış girmiş olabilirsiniz
Şüpheli satın alımlardan ötürü hesabınız kısıtlanmış olabilir
Kredi kartınızın süresi geçmiş olabilir
Bankanız hileli gözüken satın alımlardan ötürü kartınızı geçersiz kılmış olabilir

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden kredi kartı bilgilerim reddedildi?

Bir kartın reddedilmesi için birkaç sebep vardır.

Bankanız belirli bir süre boyunca yapabileceğiniz işlem sayısını veya çevrimiçi harcayabileceğiniz miktarı kısıtlamış olabilir.
Yanlış CVV2 kodu girmiş olabilirsiniz
Kredi kartı bilginizi yanlış girmiş olabilirsiniz
Şüpheli satın alımlardan ötürü hesabınız kısıtlanmış olabilir
Kredi kartınızın süresi geçmiş olabilir
Bankanız hileli gözüken satın alımlardan ötürü kartınızı geçersiz kılmış olabilir
Herhangi bir yanlis girme uapmadim kaac ker denedim ve herhangi bi kisitlama da yok bakim sürekli kullandiğim bir kart anlayamadim

Steam cüzdan kod alipbalsm olur mu

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
perdigitalden 300 ve 250 TL olmak üzere steam cüzdan kod alıcam güvenmelimiyim ?

Fifa 23 alıcaktım
Alıntıyı görüntüle

bu hatayı alıyorum sms geldi şöyle şöyle yapın açın diye yaptım internete alışverişine ticaret alışverişine kart açık ama bu hatayı alıyorum nasıl alıcam oyunu

Cuzdan kod almak icin bildigi tek erde perdigital güvenilir mi? Eskiden cok alisveris yapardim ama uzun zamandir yapmiyorum ve yüksek meblada hiç aliveros ypmadim 540 TL lik cüzdan kod alicam o yüzden soruyoru
fifa23 alınır mı? bazı kullanıcılar oyunun halin stabil bir şekilde çalışmadığı ve 22 ile şimdilik devam edilmesi yönünde yorum yapıyorlar. Yoksa indirimde İken bende almak istiyorum ama kafam karıştı.

majorw0w

80+ Silver
fifa23 alınır mı? bazı kullanıcılar oyunun halin stabil bir şekilde çalışmadığı ve 22 ile şimdilik devam edilmesi yönünde yorum yapıyorlar. Yoksa indirimde İken bende almak istiyorum ama kafam karıştı.
Kariyer oynayacaksan net alınmaz

Fifa 23 alıcaktım
Alıntıyı görüntüle

Cuzdan kod almak icin bildigi tek erde perdigital güvenilir mi? Eskiden cok alisveris yapardim ama uzun zamandir yapmiyorum ve yüksek meblada hiç aliveros ypmadim 540 TL lik cüzdan kod alicam o yüzden soruyoru
Bende de öyle alamıyorum aynı karttan saçma

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay

Fifa 23 alıcaktım
Alıntıyı görüntüle

Steam de banka ve kredi kartım ile ödeme yapmayı bende hiç başaramadım. Aynı hatayı aldım ve bankayı aradığımda bizde sorun yok dediler her zaman. Uzun bir dönem cüzdan kodları alarak oyun satın alıyordum. Son 1 yıldır papara ile doğrudan steamden oyun alabilir oldum. Tavsiyem Papara.

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan

Fifa 23 alıcaktım
Alıntıyı görüntüle

Ben bunu Elden Ring alırken yaşamıştım. Muhtelemen çekilen miktar fazla diye banka sizin bildiğiniz bilgiler dahilinde onaylatıp güvenlik amaçlı bloke koyuyor. Sizin olduğunuzu bankayı arayarak güvenlik sorularına cevap verin. Eğer olmazsa başka bir banka/kredi kartı ile deneyin.

Bir ihtimal daha, iş günü dışı ya da gece yapmaya çalıştığınız için önlem alıyor olabilir.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bende var orginden almistim cikmadan önce ilk ciktinda rezaletti ama şimdi toparlandı fakat oyunda eksikler var kariyerde olsun gerçek oyuncu kariyerinde felan saçma sapan şeyler eklenmemiş fakat optimizaston düzeldi baya

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
bende var orginden almistim cikmadan önce ilk ciktinda rezaletti ama şimdi toparlandı fakat oyunda eksikler var kariyerde olsun gerçek oyuncu kariyerinde felan saçma sapan şeyler eklenmemiş fakat optimizaston düzeldi baya
Ben bunu Elden Ring alırken yaşamıştım. Muhtelemen çekilen miktar fazla diye banka sizin bildiğiniz bilgiler dahilinde onaylatıp güvenlik amaçlı bloke koyuyor. Sizin olduğunuzu bankayı arayarak güvenlik sorularına cevap verin. Eğer olmazsa başka bir banka/kredi kartı ile deneyin.

Bir ihtimal daha, iş günü dışı ya da gece yapmaya çalıştığınız için önlem alıyor olabilir.
Ultimate team icin aliyprum

Steam cüzdan kodu alarak aldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,823
Üyeler
165,077
Son üye
YigitAKLN
Top Bottom