Fifa 23 atak tuşunu değişince savunma da değişiyor

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Atak bölümünde x tuşunun işlevini değişince mesela, otomatikmen savunma kısmındaki işlevi de değişiyor. Ayrı ayrı ayarlayamıyor muyuz bunları?

Atak bölümünde x tuşunun işlevini değişince mesela, otomatikmen savunma kısmındaki işlevi de değişiyor. Ayrı ayrı ayarlayamıyor muyuz bunları?
Konudan bağımsız offline maçlarda kadroyu yama ile falan mı güncellemek lazım kardeşim bir bilgin var mı? Yıllar sonra FIFAyi indirdim güncel kadro olayını çözemedim.

Hayır. Atağı fifayla, defansı pes düzeniylr mi yapıyorsun?
Konudan bağımsız offline maçlarda kadroyu yama ile falan mı güncellemek lazım kardeşim bir bilgin var mı? Yıllar sonra FIFAyi indirdim güncel kadro olayını çözemedim.
Evet. Güncel kadro için yama gerekli artık.

Hayır. Atağı fifayla, defansı pes düzeniylr mi yapıyorsun?
Atıyorum LB tuşu defanstayken adam değiştime, ataktayken plase olsun istiyorum ama oyun buna izin vermiyor.
Aynı şekil A tuşu ataktayken pas atma, defanstayken yakın markaj olsun istiyorum ama gene olmuyor.
Ataktaki halini değiştirince savunmadaki fonksiyonu da otomatik olarak değişiyor.
Niye ama? Niye? Sebebi nedir?

Geri