Ben baya uzun saatler geçiririm birde Rtx 2060 ve İ5 10400F iyi oynatır mı onu merak ediyorum.kişiden kişiye değişir bence alınır ama çoğu kişi ultimate oynamayacaksan alma diyor eğer ben gerçekten uzun saatler boyunca oynayacağım diyorsan al.
750 saatim var ve kariyerde birde indirime düşmeyip fiyat artar mı onu merak ediyorum çok kararsızım alıp almama konusunda.Ben 400 saat oynamış biri olarak soyluyorum 398 saatim ut de geçmiştir ut oynayacaksan al next gende geldi zaten ama bence indirimi bekle Kasım'da yuzde 50 civarı duser
Fiyatı artmaz ben kariyer oynamaya hiç katlanamiyorum ama oynarım diyorsan al Kasım'da düşer ama dedigim gibi750 saatim var ve kariyerde birde indirime düşmeyip fiyat artar mı onu merak ediyorum çok kararsızım alıp almama konusunda.
O zaman bekleyeyim düşmezse alırım birde Rtx 2060 ve İ5 10400F iyi oynatır mı?Fiyatı artmaz ben kariyer oynamaya hiç katlanamiyorum ama oynarım diyorsan al Kasım'da düşer ama dedigim gibi
Çok rahatO zaman bekleyeyim düşmezse alırım birde Rtx 2060 ve İ5 10400F iyi oynatır mı?
+ FIFA 22'in varsa öncekiler gibi extra indirim vericektir.( umarım :d )Fiyatı artmaz ben kariyer oynamaya hiç katlanamiyorum ama oynarım diyorsan al Kasım'da düşer ama dedigim gibi
ultimate team oynamıyorsan almanın pek bir mantıgı yok kariyer kısmında da fazla değişen bir şey yok. Güncel kadro istiyorsan da ayarlardan oynadıgın takıma transfer edersin futbolcuları 22'deFifa 23 alınır mı?Ultimate Team oynamıyorum ama kariyer modunu oynuyorum sizce pcden Fifa 23 alınır mı yakın zamanda indirim olur mu çok beklemek istemiyorum baya değişiklik var gibi duruyor.
i5 11400f almayı düşünüyorum da kullandığın işlemciden darboğaz yiyor musunO zaman bekleyeyim düşmezse alırım birde Rtx 2060 ve İ5 10400F iyi oynatır mı?