FİFA 23 SİSTEM ÖNERİSİ

Erayvein

80+
Reaksiyon skoru
9
İntel Core İ5-2400 3.10GHZ (4 CPU) 3,4GHZ
GT 730 TOPLAM BELLEK 8109MB
VRAM 4031
RAM:8GB
Fifa 23 oyunu açınca çöküyor direkt, en uygun fiyatla fifa 23 akıcı (mesela sabit 60fps) oynatacak upgradeler lazım

Sistem yetmedigi icin mi çöküyor yoksa FIFA 23 sorunlu olduğu için mi? Çünkü daha iyi sistemlerde de bu sorunu yaşayan var. Ayrıca bütçe belirtseniz bir de anakart modeli verseniz daha iyi olur hocam. Bir de hangi ayarlarda oynamak istiyorsunuz?

Sistem yetmedigi icin mi çöküyor yoksa FIFA 23 sorunlu olduğu için mi? Çünkü daha iyi sistemlerde de bu sorunu yaşayan var. Ayrıca bütçe belirtseniz bir de anakart modeli verseniz daha iyi olur hocam. Bir de hangi ayarlarda oynamak istiyorsunuz?
Herhalde sistem yetmediği içindir
En düşükte oynasam yeter ps vardı bende satıp pc aldım ultimate teami bağımlısı etti beni :d
Bütçe: 2000
Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2PV REV 2.2

Bende Ryzen 7 2700x , RX580 4GB , 16gb 3000mhz ram var. Ultimate team de 75-80 fps oynuyorum. 2k bütçe kurtarmaz gibi geliyor.

Sıkıntı bence ekran kartında diye düşünüyorum Youtube'da gördüğüm kadarıyla benim işlemcimle oynamş ekran kartı değişik ayarlamalarla 60fps almış

Sisttem yetmiyor hocam ekran kartı minimum gtx 1050ti

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Geri