Neler Yeni

FIFA 23 Sunucuları Ne Zaman Kapanıcak ?

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
Arkadaşlar bildiğim kadarı ile fifa 23 fifa adıyla çıkan son EA oyunu. Artık başka isimlerle çıkıcak şimdi 170 tl ye düşmüşken satın aldım ancak 1-2 yıl sonra online sunucuları kapanırmı 1 yıl 2 yıl 3 yıl sonrada online oynayabilirmiyim ?

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Arkadaşlar bildiğim kadarı ile fifa 23 fifa adıyla çıkan son EA oyunu. Artık başka isimlerle çıkıcak şimdi 170 TL ye düşmüşken satın aldım ancak 1-2 yıl sonra online sunucuları kapanırmı 1 yıl 2 yıl 3 yıl sonrada online oynayabilirmiyim ?
Sanırsam 2 yıl garanti devam ediyordu.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar bildiğim kadarı ile fifa 23 fifa adıyla çıkan son EA oyunu. Artık başka isimlerle çıkıcak şimdi 170 TL ye düşmüşken satın aldım ancak 1-2 yıl sonra online sunucuları kapanırmı 1 yıl 2 yıl 3 yıl sonrada online oynayabilirmiyim ?
dostum oyun bitti zaten kadro kurmakla uğraşma deymez.

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum oyun bitti zaten kadro kurmakla uğraşma deymez.
kral e football bedava olduğundan beri oynuyorum çok baydı arkadaşlarım fln hepsi fifaya geçti bende ondan aldım eğlencesine oynuyoz iddaya giriyoz fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral e football bedava olduğundan beri oynuyorum çok baydı arkadaşlarım fln hepsi fifaya geçti bende ondan aldım eğlencesine oynuyoz iddaya giriyoz fln
ondan dolayı aldım

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Bir kaç yıl kapanmadığına biliyorum. Çünkü yeni oyun varken eski oyundan online oynamıştım. Ama telefondaki companion uygulaması yeni oyun çıktığında yeni oyuna göre güncelleniyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
Mesaj otomatik birleştirildi:

ondan dolayı aldım
bende pes6 dan beri oynarım ama sende az çok bilirsin efootbal mobil oyunu oldu çöp oldu o yüzden bende yeni fifaya geçeceğim.

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
bende pes6 dan beri oynarım ama sende az çok bilirsin efootbal mobil oyunu oldu çöp oldu o yüzden bende yeni fifaya geçeceğim.
harbi ya bence telefonda e football daha iyi ordanda oynuyorum zaten ama bilgisayarda konsollarda fln fifa daha iyi.

Top Bottom