Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen.Takımları kendimiz seçiyoruz dimi ? Milan düşünüyorum.
Aynen.Takımları kendimiz seçiyoruz dimi ? Milan düşünüyorum.
hocam discord grubunu kurduğun zaman haber edersin diye düşünüyorumAynen.
Kuralar çekilmeden önce tüm üyeleri etiketleyeceğim. Hatta şimdi etiketleyeyim 21:00'da kuraları çekeceğiz. Discord'u da o zaman paylaşacağız.hocam discord grubunu kurduğun zaman haber edersin diye düşünüyorum
benim bi arkadaşta gelecek foruma kaydı yok amaKuralar çekilmeden önce tüm üyeleri etiketleyeceğim. Hatta şimdi etiketleyeyim 21:00'da kuraları çekeceğiz. Discord'u da o zaman paylaşacağız.
Foruma kaydı olsun. Kullanıcı isimleriyle ekleyeceğiz.benim bi arkadaşta gelecek foruma kaydı yok ama
@Lenongg arkadaşımıda etiketlersin. @Mete YavuzForuma kaydı olsun. Kullanıcı isimleriyle ekleyeceğiz.
@ThEagles @Lunarte @dutemo @oozdmrsm @ysuflix @Method @Ali_0134 @Vortex2555 @Ciri @Lenongg (Benle on bir oluyor, ya üç arkadaş turu BAY geçecek ya da katılacak arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Forum üyelikleri olmak şartıyla)
@SüleymanÇakır. katılmayı düşünür müydünüz?
Bu arada kura çekimleri 21.00'da Discord'da olacak, sunucuyu yayınlayacağım.
İzleyici olarak gelebiliyor muyuz?@ThEagles @Lunarte @dutemo @oozdmrsm @ysuflix @Method @Ali_0134 @Vortex2555 @Ciri @Lenongg
Girince forum kullanıcı adınızı yazın lütfen.Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Müsabakalar olduğu zaman haber vereyim, her kullanıcının interneti iyi değil malum.İzleyici olarak gelebiliyor muyuz?