FIFA e-spor oyuncusu olmak istiyorum

nomadx64

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
FIFA 22'de e-spor oyuncusu olmak istiyorum Fut Champions'da 30 maçta 29 maçı kazandım ve bilgisayara karşı efsanevi zorluk seviyesinde ortalama 9-0 kazanıyorum iyi oynadığım düşünüyorum nasıl e-spor oyuncusu olabilirim bunun için ne yapmam gerekiyor?

FIFA 22'de e-spor oyuncusu olmak istiyorum Fut Champions'da 30 maçta 29 maçı kazandım ve bilgisayara karşı efsanevi zorluk seviyesinde ortalama 9-0 kazanıyorum iyi oynadığım düşünüyorum nasıl e-spor oyuncusu olabilirim bunun için ne yapmam gerekiyor?
Hocam Migros ve VeetMan sponsorluğunda düzenlenen fifa 22 turnuvası var ödül 15000 Tl orada kendini gösterebilirsin.Kayıtlar devam ediyor mu bilmiyorum.
espor.migors.com.tr

Hocam Migros ve VeetMan sponsorluğunda düzenlenen fifa 22 turnuvası var ödül 15000 TL orada kendini gösterebilirsin.Kayıtlar devam ediyor mu bilmiyorum.
espor.migors.com.tr
Hocam ben gerçek anlamda esporcu olmaktan bahsediyorum

Hocam Migros ve VeetMan sponsorluğunda düzenlenen fifa 22 turnuvası var ödül 15000 TL orada kendini gösterebilirsin.Kayıtlar devam ediyor mu bilmiyorum.
espor.migors.com.tr
Sadece ps den giriliyormuş ondan giremedim.

Fifa bence en esporcu olunmucak oyun
Bu yaptığın şeyi her hafta yapıyo çogu kişi eğer kendine güveniyorsan yayın açabilirsin

Fifa bence en esporcu olunmucak oyun
Bu yaptığın şeyi her hafta yapıyo çogu kişi eğer kendine güveniyorsan yayın açabilirsin
Hocam benim bildiğim fut champions da 30 maçta 27 sini kazanırsan ön eleme turlarına katılıyormuşsun orayıda geçersen yurtdışı turnuvalara gidip esporcu oluyormuşsun.

wl de 20-0 yapıp twittera atın illa geri dönerler

Hocam ben gerçek anlamda esporcu olmaktan bahsediyorum
FIFA online da yüksel işte. Bide FIFA maçlarını iyi izle. Bilgisayarla oynamakla real oyuncuyla oynamak apayrı bir seviye. Seçmeler fln yok mu eskiden vardı glb bir bakın. Bende biraz araştırım. Eğer bir şey fln bulursam size haber veririm şimdiden kolay gelsin çünkü fifada e sporcu olmak çok zor.

Geri