Neler Yeni

FIFA e-spor oyuncusu olmak istiyorum

nomadx64

80+
FIFA 22'de e-spor oyuncusu olmak istiyorum Fut Champions'da 30 maçta 29 maçı kazandım ve bilgisayara karşı efsanevi zorluk seviyesinde ortalama 9-0 kazanıyorum iyi oynadığım düşünüyorum nasıl e-spor oyuncusu olabilirim bunun için ne yapmam gerekiyor?

Peacful

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk Topal
FIFA 22'de e-spor oyuncusu olmak istiyorum Fut Champions'da 30 maçta 29 maçı kazandım ve bilgisayara karşı efsanevi zorluk seviyesinde ortalama 9-0 kazanıyorum iyi oynadığım düşünüyorum nasıl e-spor oyuncusu olabilirim bunun için ne yapmam gerekiyor?
Hocam Migros ve VeetMan sponsorluğunda düzenlenen fifa 22 turnuvası var ödül 15000 Tl orada kendini gösterebilirsin.Kayıtlar devam ediyor mu bilmiyorum.
espor.migors.com.tr

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

JhanneS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Enes
turnuvalara vb katılmanı tavsiye ederim

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Fifa bence en esporcu olunmucak oyun
Bu yaptığın şeyi her hafta yapıyo çogu kişi eğer kendine güveniyorsan yayın açabilirsin

nomadx64

80+
Fifa bence en esporcu olunmucak oyun
Bu yaptığın şeyi her hafta yapıyo çogu kişi eğer kendine güveniyorsan yayın açabilirsin
Hocam benim bildiğim fut champions da 30 maçta 27 sini kazanırsan ön eleme turlarına katılıyormuşsun orayıda geçersen yurtdışı turnuvalara gidip esporcu oluyormuşsun.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
wl de 20-0 yapıp twittera atın illa geri dönerler

LaketrooS

80+ Silver
Hocam ben gerçek anlamda esporcu olmaktan bahsediyorum
FIFA online da yüksel işte. Bide FIFA maçlarını iyi izle. Bilgisayarla oynamakla real oyuncuyla oynamak apayrı bir seviye. Seçmeler fln yok mu eskiden vardı glb bir bakın. Bende biraz araştırım. Eğer bir şey fln bulursam size haber veririm şimdiden kolay gelsin çünkü fifada e sporcu olmak çok zor.

Top Bottom