Bağlarsın. Oyunu Steam'den açarken EA hesabını bağlamanı istiyor zaten.Agalar ea playden ea fc 24 daha önceden almiştim. Şimdide oyunu steam üzerinden satın aldım. Hesabımı steame bağlayabilir miyim bilen varsa yardım edebilir mi. Teşekkür ederim
Yok dediğin gibi olmadı yeniden başlıyor hesap üzdüBağlarsın. Oyunu Steam'den açarken EA hesabını bağlamanı istiyor zaten.
Alakası yok. Ben de öyle oynuyorum yeniden başlama falan yok. Doğru bağlasaydın olurdu.Yok dediğin gibi olmadı yeniden başlıyor hesap üzdü
Şimdi ben oyunu ea play pro ile aldım ya ea hesabımda oyun gözükmüyor zatenAlakası yok. Ben de öyle oynuyorum yeniden başlama falan yok. Doğru bağlasaydın olurdu.
Kardeşim algı kıtlığı mı var sende? EA Play Pro da alsan, oyunu Epic'ten de alsan bütün ilerlemeler oyunu oynadığın EA hesabına kaydedilir. Platform değiştirmedikçe (PC'den PS5'e geçme gibi vs.) doğru hesabı kullanırsan ilerlemeler kaybolmaz. Belli ki yapamamışsın.Şimdi ben oyunu ea play pro ile aldım ya ea hesabımda oyun gözükmüyor zaten
Aga sen bi dc versene seninle bi deneyelim bakalım bende algı gıtlığı mi var yoksa sen mi anlamiyorsunKardeşim algı kıtlığı mı var sende? EA Play Pro da alsan, oyunu Epic'ten de alsan bütün ilerlemeler oyunu oynadığın EA hesabına kaydedilir. Platform değiştirmedikçe (PC'den PS5'e geçme gibi vs.) doğru hesabı kullanırsan ilerlemeler kaybolmaz. Belli ki yapamamışsın.