Neler Yeni

Fifa hesap bağlama hakkında yardım

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
Agalar ea playden ea fc 24 daha önceden almiştim. Şimdide oyunu steam üzerinden satın aldım. Hesabımı steame bağlayabilir miyim bilen varsa yardım edebilir mi. Teşekkür ederim

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Agalar ea playden ea fc 24 daha önceden almiştim. Şimdide oyunu steam üzerinden satın aldım. Hesabımı steame bağlayabilir miyim bilen varsa yardım edebilir mi. Teşekkür ederim
Bağlarsın. Oyunu Steam'den açarken EA hesabını bağlamanı istiyor zaten.

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alakası yok. Ben de öyle oynuyorum yeniden başlama falan yok. Doğru bağlasaydın olurdu.
Şimdi ben oyunu ea play pro ile aldım ya ea hesabımda oyun gözükmüyor zaten

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Şimdi ben oyunu ea play pro ile aldım ya ea hesabımda oyun gözükmüyor zaten
Kardeşim algı kıtlığı mı var sende? EA Play Pro da alsan, oyunu Epic'ten de alsan bütün ilerlemeler oyunu oynadığın EA hesabına kaydedilir. Platform değiştirmedikçe (PC'den PS5'e geçme gibi vs.) doğru hesabı kullanırsan ilerlemeler kaybolmaz. Belli ki yapamamışsın.

wonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tufan Candemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim algı kıtlığı mı var sende? EA Play Pro da alsan, oyunu Epic'ten de alsan bütün ilerlemeler oyunu oynadığın EA hesabına kaydedilir. Platform değiştirmedikçe (PC'den PS5'e geçme gibi vs.) doğru hesabı kullanırsan ilerlemeler kaybolmaz. Belli ki yapamamışsın.
Aga sen bi dc versene seninle bi deneyelim bakalım bende algı gıtlığı mi var yoksa sen mi anlamiyorsun

Top Bottom