S samoboyk 80+ Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Samet Korkmaz 3 Eylül 2021 #1 fifa online 4 te normalde 7 mb ye kadar çıkarken fifa online de 1 mb yi zor görüyorum.EA gibi bir büyük firma nın böyle bi hata yapması hiç olmadı
fifa online 4 te normalde 7 mb ye kadar çıkarken fifa online de 1 mb yi zor görüyorum.EA gibi bir büyük firma nın böyle bi hata yapması hiç olmadı
EmreTRk 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 845 3 Eylül 2021 #2 samoboyk yazmış: fifa online 4 te normalde 7 mb ye kadar çıkarken fifa online de 1 mb yi zor görüyorum.EA gibi bir büyük firma nın böyle bi hata yapması hiç olmadı Devamı için tıklayın... Bunu profilinize yazsanız daha doğru olacaktır.
samoboyk yazmış: fifa online 4 te normalde 7 mb ye kadar çıkarken fifa online de 1 mb yi zor görüyorum.EA gibi bir büyük firma nın böyle bi hata yapması hiç olmadı Devamı için tıklayın... Bunu profilinize yazsanız daha doğru olacaktır.
Yigitxq 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 370 Dahası Reaksiyon skoru 142 İsim Halil Yiğit 3 Eylül 2021 #3 Yoğunluktan dolayı yavaş iniyor dostum.
E emrnium 80+ Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emre 13 Eylül 2021 #4 Çözümü burada, videodakileri uyguladıktan sonra internetin kapasitesini full kullanıp hızlıca iniyor.
Çözümü burada, videodakileri uyguladıktan sonra internetin kapasitesini full kullanıp hızlıca iniyor.