hayır ödeme yok. 25 elinde kalır ama ultimate team modunu kimse oynamayacağı için oynayamazsınız muhtemelen maç bulmaz. Ama onun dışında offline modlara istediğiniz zaman erişebilirsiniz.Selamlar ben ilk kez FIFA alıcam FIFA 25 indirime girmiş 21 dolar şuan aldığımda başka bi ödeme oluyomu ea ve epic gamesde her ay ödeme falan görünüyor Steamde öylemi ?
Ve FIFA 26 çıktığında FIFA 25 gidiyomu ?
en az 1 sene daha maç bulurhayır ödeme yok. 25 elinde kalır ama ultimate team modunu kimse oynamayacağı için oynayamazsınız muhtemelen maç bulmaz. Ama onun dışında offline modlara istediğiniz zaman erişebilirsiniz.
Offline modda takım kariyeri veya tek oyunculu kariyer modu falan oyniyicamhayır ödeme yok. 25 elinde kalır ama ultimate team modunu kimse oynamayacağı için oynayamazsınız muhtemelen maç bulmaz. Ama onun dışında offline modlara istediğiniz zaman erişebilirsiniz.
Peki offline modda tek oyunculu kariyer ve hani takım kariyeri falan filan sorun olmaz demi ?hayır fifa 26 çıktığında da gitmez
orasını bilemem de yani çok oynayan kalmaz oyun bitiyor zaten bir zorluğu kalmıyor, herkeste en iyi kartlar oluyor. Amacı kalmıyor oyunun yeni kartlar gelmiyor o anlamda da bakmak lazım. Ama dediğim gibi zevk işi ben 23 çıktığında almıştım ilk ordan beri oynuyorum baya keyifli oyun Pes i direkt sildim telefondan pc'den falan baya keyifli oyun fifa. Alsın denesin arkadaş pişman olmaz.en az 1 sene daha maç bulur
ister 10 yıl geçsin sorun olmazOffline modda takım kariyeri veya tek oyunculu kariyer modu falan oyniyicam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki offline modda tek oyunculu kariyer ve hani takım kariyeri falan filan sorun olmaz demi ?
yok hiç bir problem yaşamazsın.Offline modda takım kariyeri veya tek oyunculu kariyer modu falan oyniyicam
Peki offline modda tek oyunculu kariyer ve hani takım kariyeri falan filan sorun olmaz demi ?
Tamamdır alıyorum daha ödeme yok zaten FIFA'ya bide oyun kolu sipariş edicem f310 nasıldır onu alıcamyok hiç bir problem yaşamazsın.
ben orijinal ps5 dualsense almıştım sonra da ps5 aldım zaten o kollar hakkında bilgim yok. Ama orijinal alırsan xbox veya ps5 Gamepad'i çok iyi tavsiye ederim bütçen varsa.Tamamdır alıyorum daha ödeme yok zaten FIFA'ya bide oyun kolu sipariş edicem f310 nasıldır onu alıcam
kesinlikle hayır hala fifa 18 oynuyorumOffline modda takım kariyeri veya tek oyunculu kariyer modu falan oyniyicam
bütçe çıkarsa 8bitdo çok kaliteli üzmez seniTamamdır alıyorum daha ödeme yok zaten FIFA'ya bide oyun kolu sipariş edicem f310 nasıldır onu alıcam
Bana 1000tl bandında bi kol önerir misiniz?f310 almayın çok eski tip kol onun yerine çakma ps4 kollar bile daha mantıklı veya bütçe çıkarsa 8bitdo easymax gibi markaların 1000 civarındaki kolları var onlardan bakın.
1000tl falan var bütçemkesinlikle hayır hala fifa 18 oynuyorum
bütçe çıkarsa 8bitdo çok kaliteli üzmez seni