Neler Yeni

FIFA Steamde her ay ödeme yapmamız mı lazım

soyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
Selamlar ben ilk kez FIFA alıcam FIFA 25 indirime girmiş 21 dolar şuan aldığımda başka bi ödeme oluyomu ea ve epic gamesde her ay ödeme falan görünüyor Steamde öylemi ?
Ve FIFA 26 çıktığında FIFA 25 gidiyomu ?

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Arif güngör
Selamlar ben ilk kez FIFA alıcam FIFA 25 indirime girmiş 21 dolar şuan aldığımda başka bi ödeme oluyomu ea ve epic gamesde her ay ödeme falan görünüyor Steamde öylemi ?
Ve FIFA 26 çıktığında FIFA 25 gidiyomu ?
hayır ödeme yok. 25 elinde kalır ama ultimate team modunu kimse oynamayacağı için oynayamazsınız muhtemelen maç bulmaz. Ama onun dışında offline modlara istediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Borbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Borbi
hayır fifa 26 çıktığında da gitmez

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Caner Karadağ
hayır ödeme yok. 25 elinde kalır ama ultimate team modunu kimse oynamayacağı için oynayamazsınız muhtemelen maç bulmaz. Ama onun dışında offline modlara istediğiniz zaman erişebilirsiniz.
en az 1 sene daha maç bulur

soyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Offline modda takım kariyeri veya tek oyunculu kariyer modu falan oyniyicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır fifa 26 çıktığında da gitmez
Peki offline modda tek oyunculu kariyer ve hani takım kariyeri falan filan sorun olmaz demi ?

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Arif güngör
en az 1 sene daha maç bulur
orasını bilemem de yani çok oynayan kalmaz oyun bitiyor zaten bir zorluğu kalmıyor, herkeste en iyi kartlar oluyor. Amacı kalmıyor oyunun yeni kartlar gelmiyor o anlamda da bakmak lazım. Ama dediğim gibi zevk işi ben 23 çıktığında almıştım ilk ordan beri oynuyorum baya keyifli oyun Pes i direkt sildim telefondan pc'den falan baya keyifli oyun fifa. Alsın denesin arkadaş pişman olmaz.

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yağız Çelik

Peki offline modda tek oyunculu kariyer ve hani takım kariyeri falan filan sorun olmaz demi ?
ister 10 yıl geçsin sorun olmaz

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Arif güngör

yok hiç bir problem yaşamazsın.

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Arif güngör
Tamamdır alıyorum daha ödeme yok zaten FIFA'ya bide oyun kolu sipariş edicem f310 nasıldır onu alıcam
ben orijinal ps5 dualsense almıştım sonra da ps5 aldım zaten o kollar hakkında bilgim yok. Ama orijinal alırsan xbox veya ps5 Gamepad'i çok iyi tavsiye ederim bütçen varsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan b
f310 almayın çok eski tip kol onun yerine çakma ps4 kollar bile daha mantıklı veya bütçe çıkarsa 8bitdo easymax gibi markaların 1000 civarındaki kolları var onlardan bakın.

Borbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Borbi

kesinlikle hayır hala fifa 18 oynuyorum

Tamamdır alıyorum daha ödeme yok zaten FIFA'ya bide oyun kolu sipariş edicem f310 nasıldır onu alıcam
bütçe çıkarsa 8bitdo çok kaliteli üzmez seni

soyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
f310 almayın çok eski tip kol onun yerine çakma ps4 kollar bile daha mantıklı veya bütçe çıkarsa 8bitdo easymax gibi markaların 1000 civarındaki kolları var onlardan bakın.
Bana 1000tl bandında bi kol önerir misiniz?

kesinlikle hayır hala fifa 18 oynuyorum

bütçe çıkarsa 8bitdo çok kaliteli üzmez seni
1000tl falan var bütçem

Top Bottom