LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
onun ps plus var oynanırmı?
Old gen ne oluyo knkkonsol ps5 ise oynayabilirsiniz. ps4 old gen olduğundan ötürü oynamanız mümkün değil.
2V2 ONLİNE NASIL ATICAZ AGA MERAK ETTİMAtabilir, arkadaşlarımda xbox ve ps kullanıcıları bense pc. Fakat ya 1vs1 ya da 2vs2 atılıyor diye biliyorum. Gerçi biz 1vs1 oynuyoruz sırayla
koşu tarzları, playstyle + falan olmuyor old gen sürümde. öyle yapmışlar. yeni sürüm konsol alınsın diye yapılmış.Old gen ne oluyo knk
ortak sezon kısmından atacaksın ya da ut'den lobiye davet edip division rivals gireceksin.2V2 ONLİNE NASIL ATICAZ AGA MERAK ETTİM
dediklerinizden anlamıyorum ben onun ps kullanıcı adından ekleyip normal takım seçio dümenden maç atılabilir mi diye sordumkoşu tarzları, playstyle + falan olmuyor old gen sürümde. öyle yapmışlar. yeni sürüm konsol alınsın diye yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortak sezon kısmından atacaksın ya da ut'den lobiye davet edip division rivals gireceksin.
4 kişi oynamak istiyoruz biz 4 arkadaş, denk gelemiyoruz bi türlü olmuyokoşu tarzları, playstyle + falan olmuyor old gen sürümde. öyle yapmışlar. yeni sürüm konsol alınsın diye yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortak sezon kısmından atacaksın ya da ut'den lobiye davet edip division rivals gireceksin.
ea hesabını eklemen gerekiyor. ps5 kullanmıyorsa maç atamazsınız.dediklerinizden anlamıyorum ben onun ps kullanıcı adından ekleyip normal takım seçio dümenden maç atılabilir mi diye sordum
4 kişi oynamanın tek yolu pro clubs ya da volta4 kişi oynamak istiyoruz biz 4 arkadaş, denk gelemiyoruz bi türlü olmuyo