Neler Yeni

fifa24 online de kasma sorunu

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
7500f 4060 32gb ram sistem

Online giriyim dedim.Bi anda oyunun yarısından itibaren drop yemeye başladım.Yukarıda kırmızı kare işareti çıktı ben onu wifi ile alakalı bir şey sanıyodum değilmiş.Oyunun optimizasyondan kaynaklı sorunumu bilmiyorum ama oyun açılırken kasadaki tüm fanlar son hız dönmeye başlıyo.Aşırı yük biniyo.Ara sahnelerde de aynı şekilde.(santradan normal girdim bir sıkıntı yok online de oldu maç boyunca drop)
çözümü nedir?

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
ilk yüklediğimde oyunu otomatik 4kya almıştı ondan kasıyordu benimki de, ayarlardan 1080e çekebilirsin belki düzelir

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Oyunda genel anlamda bir optimizasyon sorunu olduğu aşikar, sorunun çözümlerinden birisi ayarlari minimuma indirmek, çözüm sağlamadiysa driverleri kontrol edip stabil olan driveri kurmakta fayda var.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda genel anlamda bir optimizasyon sorunu olduğu aşikar, sorunun çözümlerinden birisi ayarlari minimuma indirmek, çözüm sağlamadiysa driverleri kontrol edip stabil olan driveri kurmakta fayda var.
güncel her şey pc yi aldığımda bios güncellemiştim.Bios kaç ayda bir güncelleniyo

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi oyun daha attım oyun boyu ekranda kırmızı küp işaretiyle oynuyorum ve dehşet drop giriyo eskiden böyle olmuyodu.Neyle alakası var her şey güncel

Top Bottom