🔥İndirim Fifine Mikrofon Ve Kulaklık İndirimleri

Cancan234

80+
Reaksiyon skoru
89
İçlerinde uygun olan ürünler Var Özellikle A6 alınabilir diye düşünüyorum lazım olan varsa

Bir mikrofon standı nasıl 3 bin 6 bin lira olabiliyor anlamıyorum
Vallahi fiyatlara artık şaşırmıyorum. Astrofotograf ile ilgileneyim dedim teleskop aldım mercek felan bunlar iyiydi ufacık kamera var onu sorayım dedim 50 binTL dedi minnacık bir şey 😂 ben de aparat aldım dlrs kamera bağlıyorum alternatif üretmekte çok iyi olduk.

İçlerinde uygun olan ürünler Var Özellikle A6 alınabilir diye düşünüyorum lazım olan varsa
bir birinden saçma kazık fiyatlar bu paraya gerçekten kaliteli markası bilindik firma ürünleri var onlardan alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunu temudan 750 tl ye aldım marka basılmamış halini :D masamda şuan beyazı

bir birinden saçma kazık fiyatlar bu paraya gerçekten kaliteli markası bilindik firma ürünleri var onlardan alırım
akakçe karşılaştırması yaptığım da indirim farkları var fifine kötü bir mikrofon değil marka olarak da kötü olduğunu düşünmüyorum bu fiyat bandında daha iyi daha bilindik marka olan öneriniz varsa onuda söyleyin bende alma düşüncesindeyim

akakçe karşılaştırması yaptığım da indirim farkları var fifine kötü bir mikrofon değil marka olarak da kötü olduğunu düşünmüyorum bu fiyat bandında daha iyi daha bilindik marka olan öneriniz varsa onuda söyleyin bende alma düşüncesindeyim
https://www.elitmuzik.com.tr/fifine-am8-bilgisayar-oyuncu-xlr-usb-rgb-dinamik-yayinci-mikrofonu bunun parasina gider quadcast 2 alırım 1 alırım daha iyi diğerlerine de 3k verenin aklından şüphe duyarım ztn çinden marka bastırılmamış halleri 750 1000 tl kendimizi kandırmayalım mikrofona 3k veripte gidip fifine almak gibi bir saçmalık yapmam sen yapabilirsin ben yapmam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunu temudan 750 tl ye aldım marka basılmamış halini :D masamda şuan beyazı
peki memnun musun dostum 750 tl ye aldığından

peki memnun musun dostum 750 tl ye aldığından
memunum bu ilk sıradaki standlı ile aynı ztn sadece tüm sesleri alıyor ama onu da ayarla çözersin dip ses hissetmedim daha ama 3k da verilecek bir mikrofon değil standıda o kalitede hiç değil ayrı olarak 500 e satsalar almam belki acil ihtiyacın vardır iş görsün diye anca yoksa kalitesiz

A6v fiyatına değmez sanırım

talepten dolayı fiyatların yükseldiğini düşünüyorum bu markada yoksa önceden alımları daha rahattı.

Fifine alacaktım.
Sonra razer seiren v3 mini'nin sesini duyunca kararım değişmişti. İyi ki almışım diyorum.

memunum bu ilk sıradaki standlı ile aynı ztn sadece tüm sesleri alıyor ama onu da ayarla çözersin dip ses hissetmedim daha ama 3k da verilecek bir mikrofon değil standıda o kalitede hiç değil ayrı olarak 500 e satsalar almam belki acil ihtiyacın vardır iş görsün diye anca yoksa kalitesiz

Hocam gömdün mü övdün mü çok anlamadım :D

Hocam gömdün mü övdün mü çok anlamadım :D
750 TL'ye kafi kanka 1000 1200 kadar verilir ama bu linkteki paralar etmez onu demek istedim standısz olan arasında da 1k fark olunca standı da açıklayayım dedim karışık oldu :D

Geri