🔥İndirim Fifine Mikrofon Ve Kulaklık İndirimleri

Fifine alacaktım.
Sonra razer seiren v3 mini'nin sesini duyunca kararım değişmişti. İyi ki almışım diyorum.
Hocam senin yorumu görüp merak ettim
Şu videoyu açıp sadece comparison kısımlarına baktım. Akakçede 2500 gözüküyor ama amazonda 2000'e düşmüş sanırım. Sizin yorumunuz ne ürün için? Ne amaçla kullanıyorsunuz?

Şu videoyu açıp sadece comparison kısımlarına baktım. Akakçede 2500 gözüküyor ama amazonda 2000'e düşmüş sanırım. Sizin yorumunuz ne ürün için? Ne amaçla kullanıyorsunuz?
Ben 1800 civarlarına belki biraz daha ucuzken almıştım.
Amatör şarkı kayıtları vs alacağım yakında.
Arkada hiç arkaplan sesi yok.
Mikrofon sesini %30 civarlarında kullanıyorum. Bu kadar düşürmezseniz evdeki tüm sesi alır.
Aynı şekilde bu videoyu gördükten sonra satın aldım bende. Ben yurtdışından sponge ve stand aldım o şekilde kullanıyorum

(B)"indirim" adı altında satılan bu mikrofonların hiçbiri alınmaz, f/p oranları çok düşük. Hele ki bütçelerine göre çok daha iyi alternatifleri varken. Alınabilitesi olanların da stokları tükenmiş.

Mikrofon sesini %30 civarlarında kullanıyorum. Bu kadar düşürmezseniz evdeki tüm sesi alır.
sadece discord tarzı yerler için mi diyorsunuz yoksa fark etmeksizin mi
bir de %30'a düşürünce sizin sesiniz az kalmıyor mu iyice

razer seiren v3 mini için standa takılabilir mi?

bvu mikrofona o para verilmez 1500e aldım ben iade ettim geçen aldım amazondan fifinenin marka basılmamışını aldım 750 ye temudan o daha kaliteli ses veriyor

Geri