DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,829
Hocam senin yorumu görüp merak ettimFifine alacaktım.
Sonra razer seiren v3 mini'nin sesini duyunca kararım değişmişti. İyi ki almışım diyorum.
Hocam senin yorumu görüp merak ettimFifine alacaktım.
Sonra razer seiren v3 mini'nin sesini duyunca kararım değişmişti. İyi ki almışım diyorum.
Ben 1800 civarlarına belki biraz daha ucuzken almıştım.Hocam senin yorumu görüp merak ettim
Şu videoyu açıp sadece comparison kısımlarına baktım. Akakçede 2500 gözüküyor ama amazonda 2000'e düşmüş sanırım. Sizin yorumunuz ne ürün için? Ne amaçla kullanıyorsunuz?
sadece discord tarzı yerler için mi diyorsunuz yoksa fark etmeksizin miMikrofon sesini %30 civarlarında kullanıyorum. Bu kadar düşürmezseniz evdeki tüm sesi alır.
Şöyle ki, videoda duyduğun seste o civarlarda. Hatta kayıtta ses seviyesi altta yazıyor.sadece discord tarzı yerler için mi diyorsunuz yoksa fark etmeksizin mi
bir de %30'a düşürünce sizin sesiniz az kalmıyor mu iyice
bvu mikrofona o para verilmez 1500e aldım ben iade ettim geçen aldım amazondan fifinenin marka basılmamışını aldım 750 ye temudan o daha kaliteli ses veriyorHocam senin yorumu görüp merak ettim
Şu videoyu açıp sadece comparison kısımlarına baktım. Akakçede 2500 gözüküyor ama amazonda 2000'e düşmüş sanırım. Sizin yorumunuz ne ürün için? Ne amaçla kullanıyorsunuz?