Ya estetik için ya da karakteri sevdiğinden alırsın ikisi de tek başına yeterli sebepler. One Piece figürleri öneririm çok güzel oluyor animesini de izleyebilirsinOdamı dekore ediyorum ve duvar raflarıma baya bir figür alacağım. Figür seçerken özellikle anime figürleri çok hoşuma gidiyor. Fakat hayatımda hiç anime izlemedim. Sizce bu figürleri almak saçma mı olur yoksa estetik durması yeterli mi ?
Yani yarın bir gün biri odanı görünce bu kim diye sorarsa bil en azından illa izlemene gerek yok gözüne güzel geliyorsa önemli olan o belki de o animeleri sonradan izlemene motivasyon olur daha keyifli olur izlemesi senin içinOdamı dekore ediyorum ve duvar raflarıma baya bir figür alacağım. Figür seçerken özellikle anime figürleri çok hoşuma gidiyor. Fakat hayatımda hiç anime izlemedim. Sizce bu figürleri almak saçma mı olur yoksa estetik durması yeterli mi ?
Neden saçma olsun ki? Al gitsin ne olucak boşver, sadece fiyatlarını kıyaslayarak al çok fazla fiyat uçurumu oluyor o tip figürlerdeOdamı dekore ediyorum ve duvar raflarıma baya bir figür alacağım. Figür seçerken özellikle anime figürleri çok hoşuma gidiyor. Fakat hayatımda hiç anime izlemedim. Sizce bu figürleri almak saçma mı olur yoksa estetik durması yeterli mi ?
Senin düşüncene bağlı yıllardır anime izliyorum ama figür ile dekor yapmıyorum valorantı çok seviyorum oynuyorum ama dekor vesaire kullanmıyorum tamamen zevk işi senin hoşuna gidecekse neden olmasın.Odamı dekore ediyorum ve duvar raflarıma baya bir figür alacağım. Figür seçerken özellikle anime figürleri çok hoşuma gidiyor. Fakat hayatımda hiç anime izlemedim. Sizce bu figürleri almak saçma mı olur yoksa estetik durması yeterli mi ?