Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Filistin'e yardım yapabileceğimiz yerler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
MEHMET AKİF
Selamın aleyküm Filistin'e ufak çaplı kendimizce maddi destek yapmak istiyoruz da piyasada dolandırıcı pek fazla bize güvenilir sitelerin markaların vb. İsimlerini verip yardımcı olma şansınız varsa çok memnun oluruz şimdiden teşekkürler

CharlesPolat

80+ Bronze
Selamın aleyküm Filistin'e ufak çaplı kendimizce maddi destek yapmak istiyoruz da piyasada dolandırıcı pek fazla bize güvenilir sitelerin markaların vb. İsimlerini verip yardımcı olma şansınız varsa çok memnun oluruz şimdiden teşekkürler
Hocam Coca-Cola direkt yardım yaptığını biliyorum danışabilirsin

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
Şaka gibi ya , ülkede bu kadar şey oluyor bu kadar ihtiyaç sahibi var adamlar filistin derdine düşmüş inanılır gibi değil ya.
Bu siyasal islamcılar ve dini kullananlar gerçekten çok başarılı.

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Coca-Cola, Burger King gibi yerlerden ürün alarak destek olabilirsiniz. Bunların üstüne de Starbucks'dan bir kahve için. Hem gününüz güzelleşir hem de yardımda bulunmuş olursunuz. Yerli üreticilere değil diğer üreticilere yönelin kısacası. Onlar gereğini yapıyor.

Koyun Shaun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
sen bana ver ben yaparım

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ahmet
Buna gulen turkolar bize vatan namus edebiyatı yapmasınlar
Kardeşi hak yolundasınız Allah yar ve yardımcınız olsun İDDEF var oraya yönelebilirsiniz

adamlar gidip kendi ülkesindeki insanlara yardım etmek yerine filistine yapıyor kafayı yersin
çok mu zor yetimhaneye gidip oyuncak alıp çocuk sevindirmek çok mu zor köylerdeki bakkallara gidip insanların borcunu biraz kapatmak
ya da git ahbaba yap kardeşim deprem bölgelerindeki insanların hali kötü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom