Neler Yeni

Filistin'e yeni bir savaş daha ilan edildi..! terörist israil...

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Diğer milliyetçileri de katarsak en az yüzde 70dir. oylamada görürsün.
Anlaşıldı islamcı, ümmetçi olduğun belli oluyor senle tartışmak vakit kaybıymış ve o kadar oylama çıkmaz. Türkiye'nin askeri işi gücü yok gazzeye gidecek ne boş adamsınız harbiden iki ülke arasındaki mesele bizi ilgilendirmez nato savaşı bile yok yani sen herhalde Türkiye'yi ümmetin ordusu sanıyorsun :D neyse umarım bu kafadan çıkarsın selametle.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Tekin Ayber
Hocam kızgın atmakla bir şey değişmiyor haklı haksız yorumlar olmuştur bunu kabul ediyorum. Ama Orta Doğu bataklığı çok başka bir mevzu, ister yahudi ister müslüman fark etmez olan sivillere oluyor bunları biliyoruz. Sadece biz garantör olarak bile gitsek öyle çok aşırı ciddi şeyler değişmez, araya büyük devletler girdiği zaman aynı Suriye'de olduğu gibi belirli bölgede bırakılırız bir kısmı güvence altında olur gerisi yine onlarda bitiyor.
Ben kızgın atmakla ateşe su taşıyan karınca misali tarafımı belli ettim, darısı başınıza. Şuan yapabildiğim bu kadar...

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siz ya da sen değil bu ülkenin Mehmetçiği gidiyor, içiniz rahat olsun(!)
Kamplarda PKK'yı eğiten, karabağ savaşında Ermenista'nın yanında duran adamların topraklarında,benim askerimin ne işi var ?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Tekin Ayber
Kamplarda PKK'yı eğiten, karabağ savaşında Ermenista'nın yanında duran adamların topraklarında,benim askerimin ne işi var ?
Bu senin fikrin, Türkiye Cumhuriyeti senin fikirlerinle hareket etmiyor nedense...

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu senin fikrin, Türkiye Cumhuriyeti senin fikirlerinle hareket etmiyor nedense...
Seninki ile çok mu hareket ediyor ?
Sanki biz askerimizi yolda bulduk...
Hiç bir durumda yanımızda olmayan Filistin'e asker göndermek 🥲

Arabuluculuk yapılır ama asker gönderemez....

Kara*

80+ Silver
Ben kızgın atmakla ateşe su taşıyan karınca misali tarafımı belli ettim, darısı başınıza. Şuan yapabildiğim bu kadar...
Biliyoruz zaten tarafınızı tavırlarınızı, sadece fikir olarak aynı şeyleri düşünmüyoruz o kadar.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Kerpeten

Yıkılasın israil enkazını göreyim, Sana ülke diyenin Yüzüne tüküreyim​

Necip Fazıl’ın israil sözü,
Yıkılasın israil enkazını göreyim !
Sana ülke diyenin Yüzüne tüküreyim !

Üstad Necip Fazıl Kısakürek insanlığın kanayan yarası olan İsrail konusunda söylediği bu söz her zaman içimizdeki öfkeye tercüman olmuştur.

Haksız yere insanları yerinden yurdunden eden, savunmasız çocukların üzerine bomba yağdıran katil sürülerinin kurduğu devlet devlet değildir.

Yıkılasın israil enkazını göreyim !
Sana ülke diyenin Yüzüne tüküreyim !

Necip Fazıl Kısakürek

Yıllar akıp gidecek tarih eli kanlı İsrail devletinin ne kadar vahşi ve katil bir zihniyet olduğunu hep yazacaktır.

BtGqB1fIEAEQ0Tu.png

Tam da suriye ve ırak da terör maşalarına karşı harekat düzenleneceği zaman birileri düğmeye basmış...
Hiçbir filistinli umrumda değil geçmişte yapılanları unutacak değiliz israili destekliyorum onlarında zamanında bizi desteklediği gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,926
İsim
göksel yurtcan
dingil herif burada klavye delikanlığı yapacağına git yardım et o zaman kardeşlerine

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tarihini bilmez rezil kepaze... Türkiye tarafsız kalmalı, ara bulucu olmalı ama Erdoğan'da tarafını belli etti. Bu savaşta taraf tutmanın mantığı yok, her iki tarafta canavar, sivilleri, çocukları öldürüyor. İğrenç birisin, başka bir şey demiyorum.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tarihini bilmez rezil kepaze... Türkiye tarafsız kalmalı, ara bulucu olmalı ama Erdoğan'da tarafını belli etti. Bu savaşta taraf tutmanın mantığı yok, her iki tarafta canavar, sivilleri, çocukları öldürüyor. İğrenç birisin, başka bir şey demiyorum.
Bunu da geç sanki askerler onun oğluda oraya buraya gitsin diyor.
Dinine çok düşkünse burda konu açana kadar hamasa katılabilirdi....

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
@tekino masumsun ama sana öğretilenden fikrin değişmiyor. yazdıklarıma bir şey yazamamışsın kızgın atmışsın. ama gerçekler acıdır. istersen daha çok tartışalım daha çok kaynak atayım. Bak bende israilden nefret ediyorum. ama filistinden de. tek sevdiğim ve desteklediğim masumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,330
Üyeler
159,761
Son üye
reas57
Top Bottom