Megan
80+ Silver
Her şeyi izlemişsin sen bize öner en iyisiüçünüde izledim.
Her şeyi izlemişsin sen bize öner en iyisiüçünüde izledim.
How I met your mother çok komik tavsiye ederimKaliteli olan her film/dizi severim. Bilim kurgu, tarih ve romantik favorim.
Stokladığım film sayısı: 8
Marslı. İnterstallerdan sonra en iyi uzay filmi bence. İzlersen İn space var muq uzay dizisi.Her şeyi izlemişsin sen bize öner en iyisi
izledim.How I met your mother çok komik tavsiye ederim
Benim bildiğim El Camino ilk olarak ardından Better Call Saul diye biliyorum ama emin değilimizledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakılabilir.
breaking bad güzel fakat onun bi geçmişini ve sonrasını anlatan filmleri vardı. Onları hangi sıra ile izlemem gerek bilirmisin.
Breaking Bad, The Walking Dead, Vikings, The Last Kingdom, Narcos, La Casa De Papel, Ragnarok, Prison Break, Stranger Things, LupinKaliteli olan her film/dizi severim. Bilim kurgu, tarih ve romantik favorim.
Peaky blinders ve Punisher de ekleyelim özellikle Punisher.Breaking Bad, The Walking Dead, Vikings, The Last Kingdom, Narcos, La Casa De Papel, Ragnarok, Prison Break, Stranger Things, Lupin
İzlediğim tüm diziler diyebiliriz ama hepsi hem çoğu insan tarafımdan hemde bence çok sağlam ve top 10'da yer alabilecek diziler.
Avenger assembleMarslı. İnterstallerdan sonra en iyi uzay filmi bence. İzlersen İn space var muq uzay dizisi.
izledim.
AdamsınBreaking Bad, The Walking Dead, Vikings, The Last Kingdom, Narcos, La Casa De Papel, Ragnarok, Prison Break, Stranger Things, Lupin
İzlediğim tüm diziler diyebiliriz ama hepsi hem çoğu insan tarafımdan hemde bence çok sağlam ve top 10'da yer alabilecek diziler.
Marslıyı izleme listeme aldım teşekkür ederim. Disney+ dan izliyorum uzay bilim kurgu temali önerilere açığım teşekkürlerMarslı. İnterstallerdan sonra en iyi uzay filmi bence. İzlersen İn space var muq uzay dizisi.
izledim.
İzledim.Avenger assemble
Ms marvel
Twdd
Loki
Izlediysen fazlası var
The Gravity. İzlemedim çünkü aşırı spoiler yedim. Gerçekten güzel uzay dizisi.Marslıyı izleme listeme aldım teşekkür ederim. Disney+ dan izliyorum uzay bilim kurgu temali önerilere açığım teşekkürler
En çok sevdiklerimi baştan sona sıraladım bu arada ona göre kendin seçersin The Punisher ve Peaky Blinders'de izleyebilirsin bu yazdığım diziler harici pek dizi izlemeye vaktin kalmaz zaten ama izleyeceksen önce bunları izle film olarakta felsefi filmler hariç pek sevmiyorum Fight Club, Star Wars, Lotr, Panic Button.Adamsın
Reis ben izledim zatendostum şuanda tüm işi gücü bırak ve gidip o filmi izle, çok ciddiyim.