şu kısaltmalardan bi the walking deadi biliyorum diyeri ney?Dizi-film izlemesini çok sevmiyorsanız sürükleyici dizilerle başlamanız iyi olur Prison Break,HIMYM,TWD,Vikings vs izleyebilirsiniz
o nedemk3 Cisim Problemi.
GOD ne?Silo
GOT
Modern Family
Grimm
TWD
Bodyguard
konuyu açmadan önce onu yaptım...kesinlikle ya oyundada aynı şey var oyun almak istiyorum veya oyun oynamak istiyorum o an kapak hangisi güzel gelirse hatta şimdi boş oturacağıma instagram reelste gezerken karşıma çıkan film önerilerinin ss lerini aldım onları izleme zamanı geldi
game of thrones büyük ihtimalşu kısaltmalardan bi the walking deadi biliyorum diyeri ney?
Mesaj otomatik birleştirildi:
o nedemk
GOD ne?
konuyu açmadan önce onu yaptım...
aynı kişilik farklı bedenlerşu kısaltmalardan bi the walking deadi biliyorum diyeri ney?
o nedemk
GOD ne?
konuyu açmadan önce onu yaptım...
arınma gecesi güzeldir hocam bütün filmlerini izledim aralarından en kötü olan filmi bile sürükler izlemeye değerŞimdi beyler ben dizi veya film izlemesini genelde sevmem, fakat canım izlemek istedi. Film izlemesini sevmiyorum çünkü 2 saat boyunca bir şeye dikkatlice odak vermek hem üşendiriyo hemde biraz sıkıcı geliyor, kısacası izlemeyi denesem bile filmi atlaya atlaya izliyorum. Bana şöyle sürükleyici bir film-dizi öneriniz varmı? Normalde arınma gecesi izlemeyi planlıyorum ama bilemedim.
Tür olarak kendimden emin değilim genelde böyle aksiyonlu içinde çok azda olsa gerilim olan devamını merak ettiren şeyleri severim ama siz bunlar dışındada önerebilirsiniz.
peki tüm filmelrin hikayeleri birbiri ile bağlantılımı yoksa rastgele izleyebilirmiyim?arınma gecesi güzeldir hocam bütün filmlerini izledim aralarından en kötü olan filmi bile sürükler izlemeye değer
hocam hatırladığım kadarıyla bağlantılı değildi her filminde farklı karakterler ve farklı hikaye vardı ama eğer ki bütün filmlerini izliceksen baştan başla derimpeki tüm filmelrin hikayeleri birbiri ile bağlantılımı yoksa rastgele izleyebilirmiyim?
işte bütün hepsini izleyesim yoktu güzellerini izlemek istiyordum hangileri en güzelleri?hocam hatırladığım kadarıyla bağlantılı değildi her filminde farklı karakterler ve farklı hikaye vardı ama eğer ki bütün filmlerini izliceksen baştan başla derim
arınma gecesi sonsuza denk (en son çıkan) baya güzeldiişte bütün hepsini izleyesim yoktu güzellerini izlemek istiyordum hangileri en güzelleri?
+ olarak arınma gecesi seçim yılı da güzelişte bütün hepsini izleyesim yoktu güzellerini izlemek istiyordum hangileri en güzelleri?
yani hangisimnden başlarsam başlayayım hikaye 0 dan başlıyor anladığım kadarrıylaarınma gecesi sonsuza denk (en son çıkan) baya güzeldi
+ olarak arınma gecesi seçim yılı da güzel
evet ben ilk başta son filmini izledim sonra önceki filmini izledim bi bağlantı yoktuyani hangisimnden başlarsam başlayayım hikaye 0 dan başlıyor anladığım kadarrıyla
rica ederim hanladım kral eyvallah