xKai
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 56
- İsim
- TALİP ÇELİK
- talip.clk
- Steam
- lionard01
- Discord
- Aomine01#0314
g-sync oldugu için oyunlarda herhangi bir yırtılma yaşamıyorum fakat netflixten bazı filmleri veya dizileri izlerken ekranda yırtılma oluyor.
NOT: her dizi filmde olmuyor örnegin geçenlerde karayıp korsanları filmini izledigimde film akıyordu, fakat az önce peaky blinders izlerken kamera soldan sağa dönerken o yırtılmayı gördüm.
Bu benim monitörümle veya bilgisayımla mı alakalı yoksa filmin çekimiyle mi alakalı
NOT: her dizi filmde olmuyor örnegin geçenlerde karayıp korsanları filmini izledigimde film akıyordu, fakat az önce peaky blinders izlerken kamera soldan sağa dönerken o yırtılmayı gördüm.
Bu benim monitörümle veya bilgisayımla mı alakalı yoksa filmin çekimiyle mi alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
görüntü tam olarak oyunlardaki yırtılma gibi degil de minik minik yırtılma ve titreme gibi düşük fps hissi de var fakat bazı filmlerde akıyor gibi görünüyorg-sync oldugu için oyunlarda herhangi bir yırtılma yaşamıyorum fakat netflixten bazı filmleri veya dizileri izlerken ekranda yırtılma oluyor.