Neler Yeni

Filmin Adını Hatırlamama Yardımcı Olur Musunuz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
arkadaşlar bilmiyorum izleyen var mı ama bir tane film vardı 5-6 kişilik bir grubu bir yere çağırıyorlardı sonra bir binanın içine giriyorlardı ardından bir yere giriyorlardı bölüm bölüm her odayı geçmeleri gerekiyor her odanın farklı zorluğu vardı bu odalardan geçmeleri gerekiyordu son seviyeye geldiklerinde ise bu yerden kurtulacakları söyleiyordu bu filmi hatırlayan söyleyebilir mi

Onurkotlutok05

80+ Gold
Açlık oyunları :d ?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Labirent mi

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
1627301737784.png

arkadaşlar bilmiyorum izleyen var mı ama bir tane film vardı 5-6 kişilik bir grubu bir yere çağırıyorlardı sonra bir binanın içine giriyorlardı ardından bir yere giriyorlardı bölüm bölüm her odayı geçmeleri gerekiyor her odanın farklı zorluğu vardı bu odalardan geçmeleri gerekiyordu son seviyeye geldiklerinde ise bu yerden kurtulacakları söyleiyordu bu filmi hatırlayan söyleyebilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
Belirli puzzle lar var ve onları çözmeye çalışıyorlar dimi hatta bir bölüm buzluydu.

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Belirli puzzle lar var ve onları çözmeye çalışıyorlar dimi hatta bir bölüm buzluydu.
evet ben de hatırladım, filmin sonunda kız oyunu bugluyordu ve oyunun yapımcılarını öldürüyordu sanırım. Ama ben de unuttum filmin adını

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Filmin sonunda 1 kız 1 erkek hayatta kalıyordu. En son bir tane dev çıkıyordu yerin altından ve film bitiyordu. Değil mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,833
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom