Filtre kahve hakkında?

MdlTTesla

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
455
İlk defa Nescafe hariç kahve içeceğim bende filtre kahve çok faydalı olduğu için buna karar verdim.
1) aşağıdaki kahvelerden hangisi Fiyat performansdır?
2)bu kahveleri içmek için makine gerekiyor mu?
Direkt bardağa bir - iki kaşık atıp ardından su atıp içebilir miyim?
3)2. Soru ile aynı olmakla beraber filtre kağıdı vs. Gerekiyor mu?
4)bu kahve paketi açtıktan sonra ne yapmalıyım?, hazırlanışı nasıl?
5)günde ne zaman nasıl kaç bardak içmeliyim?
6)Bu kahve satan siteler güvenilir midir?

Kısaca biraz Bilgi vererek yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.

1.( Soru)kahveler;
IMG_20200527_223331.webp

IMG_20200527_223348.webp

IMG_20200527_223416.webp

IMG_20200527_223449.webp

,iyi günler.

Dostum makina değilde french press aparaatı var 20-30 tl ye bulabilirsin her sabah bir kupa içiyorum ve güne fişek gibi başlıyorum eğer ilk kez deniyeceksen hafif bir şeyle başlamanı öneririm günde bir bardaktan fazla içmenide önermem

Dostum makina değilde french press aparaatı var 20-30 TL ye bulabilirsin her sabah bir kupa içiyorum ve güne fişek gibi başlıyorum eğer ilk kez deniyeceksen hafif bir şeyle başlamanı öneririm günde bir bardaktan fazla içmenide önermem
Teşekkürler ,french press alıyorum o zaman peki onda nasıl hazırlanır?
Ona sıcak su koyuyoruz ardından kahve atıp yukarıdaki şeyimi kullanıyoruz?

Bu konuda çok bilgili olmamakla birlikte

1) Bu konuda cevap veremem çünkü ben tchibo guatemale grande kullanıyorum.40 tl o yüzden sizin almanız gerekmez ama tchibo güzeldir. Benim tavsiyem bitirdikçe hepsini tadın ve en sevdiğinizi kullanın.
2) Filtre kahve için ne yazık ki makine almanız lazım(Ya da french press yapabilirsiniz ama ben yapmayı bilmiyorum). Ben Delonghi ICM15240 kullanıyorum ama fiyatı pahalı siz daha ucuz bir şeyler araştırabilirsiniz.
3)Evet makine için filtre kağıdı gerekir
4)Filtrenizi makinenizin filtre bölümüne yerleştirin, su bölümüne kullanacağınız miktarda su koyun , kahve miktarını siz kendi zevkinize göre deneye deneye bulmalısınız
5) Yetişkin bi birey için günde 3 kahveden fazlası zararlı diye biliyorum, bi kere sabah uyanınca ayılmak için için kalanını da istediğiniz zaman içebilirsiniz.
6)Hiçbir bilgim yok ama direkt sanal marketlerden de alınıyor.

Bence de french press alın ben ailemin makinesi var diye şanslıyım sadece. Ayrıca internette french presi anlatan videolar vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,765
Üyeler
189,717
Son üye
emreyzb
Geri