Filtre kahve ile soguk kahve, latte vs REÇETE arıyorum

Yumuşak içim istiyorsan kahveye şeker atıp öyle demletebilirsin makinede , şekerin tadı pek geçmez ama nispeten yumuşar. Daha yumuşak istiyorsan damak zevkine göre sütle karıştırabilirsin. Kahve işi biraz deneme yanılma istiyor , doğru damak tadını bulmak önemli.
Haci kahveye karistiracagim sütü isitarak sekeri eritmeyi dusunuyorum. Kahve demlerken eklemedim. Dedigin gibi denemek lazim fakst sifir fikir ile 50 tane denemektense, mevcut recetelerde oynayarak 3-4 denemede bulmak istedim

Haci kahveye karistiracagim sütü isitarak sekeri eritmeyi dusunuyorum. Kahve demlerken eklemedim. Dedigin gibi denemek lazim fakst sifir fikir ile 50 tane denemektense, mevcut recetelerde oynayarak 3-4 denemede bulmak istedim
Şekerle karıştırıp demle bakalım belki beğenirsin yumuşaklığını , süt işi opsiyonel , bu sıcaklarda sıcak sütle yapmanı önermem🥵

Çok düz ayak bir kahve tarifi vereceğim hocam. Varsa çikolata sos veya karamel sos alıp bardağın içini o toping sosla süsleyip sonrasında sıcak kahve, soğuk süt ve buz ile servis edip güzelce yudumlayabilirsin. Kendim Tchibo'nun standart filtre kahvesini tercih ediyorum. Herhangi bir süt, şeker, tatlandırıcı olmadan. Ben kahveyi kendi tadında seviyorum kısacası. Bir gün cold brew'da deneyeceğim lakin o kadar uzun vaktim olmuyor genelde. Ve nasıl demlemem gerektiğini bilmiyorum evde ilkel yöntemlerle nasıl yapılır bir fikre sahip değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri