Neler Yeni

Final Fantasy VII hala oynanır mı

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
almayı düşünüyorum hala oynanırmı oynanmazsa onun dışında ne oyun önerirsiniz maks 15 tl

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Grafiklere takılmazsan oynanır. Hikaye konusunda çok başarılıdır günümüz oyunların yapamadığını 1997 yılında yapmıştır.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Grafiklere takılmazsan oynanır. Hikaye konusunda çok başarılıdır günümüz oyunların yapamadığını 1997 yılında yapmıştır.
grafikleri ne kadar gözümü yorar ben grafik takıntılı bir insan değilim piksel grafikleri vesaire çok severim veya çoğu oyunu pc kaldırmadığı için low grafiklerde oynarım ama bu bilmiyorum birde türkçe yaması varmı internette

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
grafikleri ne kadar gözümü yorar ben grafik takıntılı bir insan değilim piksel grafikleri vesaire çok severim veya çoğu oyunu pc kaldırmadığı için low grafiklerde oynarım ama bu bilmiyorum birde türkçe yaması varmı internette
Türkçe yamasi var donanım haberde grafik takıntın yoksa direk al oyna. 40 saatlik süresi var.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Türkçe yamasi var donanım haberde grafik takıntın yoksa direk al oyna. 40 saatlik süresi var.
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

savaş sistemi nasıl

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Sıra tabanlı oyunlarda belli bir yerden sonra beyinsizce tuşlara basarak kaba kuvvetle her şeyin üstesinden geleme diye savaşı değiştirecek özellikler oluyor. FF7'de de savaşlarda meteria'ları doğru ve düzgün bir sıralama ile kullanman lâzım. İnternette çok geniş rehberler var ama şnan zor bişi değil sadece kafa karıştırıcı olabilir ilk başta.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Sıra tabanlı oyunlarda belli bir yerden sonra beyinsizce tuşlara basarak kaba kuvvetle her şeyin üstesinden geleme diye savaşı değiştirecek özellikler oluyor. FF7'de de savaşlarda meteria'ları doğru ve düzgün bir sıralama ile kullanman lâzım. İnternette çok geniş rehberler var ama şnan zor bişi değil sadece kafa karıştırıcı olabilir ilk başta.
okuyarak hallederim değil mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,777
Üyeler
166,620
Son üye
nocates
Top Bottom