Neler Yeni

🔥İndirim Finish Ultimate Bulaşık Makinesi Deterjanı 85 Tablet

daimon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Huseyin
Hiçbir şekilde İsrail'i savunmuyorum ama bu boykot bana göre saçmalıktan ibaret. Anlamadığım şey bu firmaların sahiplerine kuruluşlarına her şeylerine bakıyorum İsrail ile ilgili hiçbir bağlantı bulamıyorum. Araştırıyorum nasıl bağlantı kurulduğunu sadece barkodda şu numara varsa İsrail malı olduğu söyleniyor. Çok saçma geliyor.
Maksat cocuklara sıkılan 1 kurşunda bile 1 lira param olmasin..vicdan meselesi

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Abdullah
Hiçbir şekilde İsrail'i savunmuyorum ama bu boykot bana göre saçmalıktan ibaret. Anlamadığım şey bu firmaların sahiplerine kuruluşlarına her şeylerine bakıyorum İsrail ile ilgili hiçbir bağlantı bulamıyorum. Araştırıyorum nasıl bağlantı kurulduğunu sadece barkodda şu numara varsa İsrail malı olduğu söyleniyor. Çok saçma geliyor.
Bilmiyorum kardeşim iyice araştırmak lazım ama baya bir indirim yapmak zorunda kaldı o firmalar. İşe yarıyor demek ki

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Burak
Bilmiyorum kardeşim iyice araştırmak lazım ama baya bir indirim yapmak zorunda kaldı o firmalar. İşe yarıyor demek ki
Benim elimden ne gelir ki diyen milyonlar var şu anda herkes duruşunu bozmazsa çekilmek zorunda bile kalabilirler Türkiye'den

Top Bottom