Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Seçili İthaki Yayın Grubundaki 3 kitap 149TL🔥

Sırası aşağıdaki gibi. Fantastik bir kitap ama içerisinde bir sürü çeşitlilik mevcut. Türü seviyorsan beğenirsin diye düşünüyorum.
1.Ateşin Nefesi
2.Ateşin Vaadi
3.Ateşin Gölgesi
Teşekkür ederim

Hala devam ediyor kampanya.

Satıcı: ithakiyayıngrubu olduğuna dikkat et. Bazılarının stoğu bu satıcı da bitmiş. Rastgele kitapları ekleyip baktım. 149TL indirim devam ediyor.
3 kitabın da satıcısı ithakiyayıngrubu, Ceza Sömürgesi, Depo, Golem bu üçü için sepet 350 oldu bende :/

3 kitabın da satıcısı ithakiyayıngrubu, Ceza Sömürgesi, Depo, Golem bu üçü için sepet 350 oldu bende :/
Tek tek hangisinde geçerli değil acep onu bul. Farklı kitaplar ekledim 149TL oldu çünkü.

Tek tek hangisinde geçerli değil acep onu bul. Farklı kitaplar ekledim 149TL oldu çünkü.
Yani tek tek her birini değiştirdim ne olursa olsun üstünde 3 al 149 öde yazan hiçbir kitapta bu kampanyadan faydalandırmıyor :( yazdım ve oldu kafasına göre

Son düzenleme:
Yani tek tek her birini değiştirdim ne olursa olsun üstünde 3 al 149 öde yazan hiçbir kitapta bu kampanyadan faydalandırmıyor :( yazdım ve oldu kafasına göre
Oluyor böyle ilginç şeyler. Bende şaşırıyorum.

İthaki yayınları dune ve yüzüklerin efendisi serisine indirim yapmadı gitti
İndirim ayağına satılmayan kitapları ellerinden çıkartıyorlar şimdi de
İki seriyi de amazondan topladım. 3 al 2 öde, 4 al 3 öde gibi indirimleri takip edin.

Geri