Kaç zamandır takip ediyorum denk gelemedim sen ne zaman aldın?İki seriyi de amazondan topladım. 3 al 2 öde, 4 al 3 öde gibi indirimleri takip edin.
Kitaba Tarantino'nun ayak fetişi deseymişler daha doğru olurdu.
Filmini izlemek istiyordum aklımdan çıkmış , görünce izlemeden roman uyarlamasını okuyayım dedimKitaba Tarantino'nun ayak fetişi deseymişler daha doğru olurdu.
Mart sonunda almışım. Şimdiye kadar farklı kitaplarla birleştirip 1 er 2 şer topluyordum iki seriden de. İllaki kampanyaya dahil olmayanlar oluyordu. Bu en son Mart fırsatlarında hepsini dahil etmişlerdi 4 al 3 ödeye. Kalanları da o şekilde tamamladım.Kaç zamandır takip ediyorum denk gelemedim sen ne zaman aldın?
Seçilmiş olanlarGüzel seriler ve iyi kitaplar var. Dikkatinizi seçen kitaplar varsa buraya da paylaşabilirsiniz. Fikir alışverişi yapmış oluruz.
İyi kitaplardır.Seçilmiş olanlar
Savaşçının laneti
Hainin oyunu
Aldım hocam iyi kitaplar mıdır gözüme güzel geldiler de .d
Bu arada savaşçının laneti, hainin oyunu ve düzenbazın kalbi seri kitapları. Düzenbazın kalbini de bir ara alırsın.Seçilmiş olanlar
Savaşçının laneti
Hainin oyunu
Aldım hocam iyi kitaplar mıdır gözüme güzel geldiler de .d
Okuma sırası var mıİyi kitaplardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada savaşçının laneti, hainin oyunu ve düzenbazın kalbi seri kitapları. Düzenbazın kalbini de bir ara alırsın.