sen ryan goslingsin kendine gelarkadaşlar, kızla bugün first date çıkıcaz okul sonrası ve ilk sevgilim. bu yüzden çok heyecanlanıyorum. aynı zamanda anksiyetem olduğu için gereksiz şeyler düşünmeye başlıyorum sabahtan beri uyuyamıyorum. ya mahvedersem ya da ya kusarsam diye düşünüyorum . ne yapmam lazım lütfen taktik verin. acayip midem bulanıyo
hocam hiç bi şey olmadı. ve süper ötesi geçti. ne ilaç aldım ne bi şey.Umarım heyecandan bayılmamışsındır. İyi geçtiğini varsayıyoruz!
çok iyi geçti kral teşekkürleeNasi geçti kral
aynen dediğiniz gibi oldu hocam ne ilaç aldım ne bi şey güzelce konuştuk. hatta o benden daha fazla heyecqnlı ve utangaçtı. ben onu sakinleştirdimAynen dediğin gibi kafanda büyütüyorsun gerek yok büyütmene
Akışına bırak spontene gelişsin
İşte bu helal olsun dostumhocam hiç bi şey olmadı. ve süper ötesi geçti. ne ilaç aldım ne bi şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok iyi geçti kral teşekkürlee
aynen dediğiniz gibi oldu hocam ne ilaç aldım ne bi şey güzelce konuştuk. hatta o benden daha fazla heyecqnlı ve utangaçtı. ben onu sakinleştirdim
kral bizimki farklı. sevgili mi arkadaş mı belli değil. ilk başta sevgili gibi davranıyo sonra arkadaşımsı davranıyo sonra çok yakışıyoruz falan diyo. tam olarak ben bile anlamadım ne olduğumuzubu first date denen zımbırtı nedir tam olarak? ilk buluşma değil herhalde. sevgilisi olduğunu söylüyor. ayrıca bir insan sevgilisinden niçin utanır?
adamsın, seviliyorsunİşte bu helal olsun dostum
Böyle devam edersin umarım
Umarım kalbin kırılmaz
Sende dostumkral bizimki farklı. sevgili mi arkadaş mı belli değil. ilk başta sevgili gibi davranıyo sonra arkadaşımsı davranıyo sonra çok yakışıyoruz falan diyo. tam olarak ben bile anlamadım ne olduğumuzu
adamsın, seviliyorsun
teşekkürler hocam ama ne yapayım yani kaygı bozukluğu ve panik atak var bende ve bu yüzden de ya panik atağı kızın önünde geçirirsem ya kusarsam ya bayılırsam diye düşünüyorum.
Adama önerdiğini kullansa ve kötü etki yaparsa direk suçlu konumunda olursun benden söylemesi. Altından kalkamazsın. Bence sil ilaç ismini, ben kapattım@@@@@ kullanıyorlar genelde bu kaygı bozukluğu için
Süper hayırlı olsun hocam böyle güzel giden dateler görünce açıkcası moralim düzeliyor malum bizim yüzümüz gülmüyor gülen birileri oluyor en azından.hocam hiç bi şey olmadı. ve süper ötesi geçti. ne ilaç aldım ne bi şey.
çok iyi geçti kral teşekkürlee
aynen dediğiniz gibi oldu hocam ne ilaç aldım ne bi şey güzelce konuştuk. hatta o benden daha fazla heyecqnlı ve utangaçtı. ben onu sakinleştirdim
pardon bilmiyodumAdama önerdiğini kullansa ve kötü etki yaparsa direk suçlu konumunda olursun benden söylemesi. Altından kalkamazsın. Bence sil ilaç ismini, ben kapattım