İnanç Çakmak
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Bimden 30 tl ye mikrofon almıştım annem fişini atmış daha alalı 2 gün oldu ininal kartımın geçmişinde var 30 tl lik bimden harcama yaptığım acaba iade alırlarmı?
fiş olmadan olmazBimden 30 TL ye mikrofon almıştım annem fişini atmış daha alalı 2 gün oldu ininal kartımın geçmişinde var 30 TL lik bimden harcama yaptığım acaba iade alırlarmı?
Alırlar yarın git görüş. Dekont ile git kameradan baktır biraz dil dökBimden 30 TL ye mikrofon almıştım annem fişini atmış daha alalı 2 gün oldu ininal kartımın geçmişinde var 30 TL lik bimden harcama yaptığım acaba iade alırlarmı?
Kral çalamam o kutu gibi şeyin içinde bu 1 ayrıca ininal kartımda bimden 30 tllik harcama yaptığım da gözüküyorFiş olmadan olmaz diye biliyorum. Ya çaldıysan?
Çaldın demiyorum, fiş yok ya. Ondan dedim. 30TL'lik harcama ne harcaması? Belki başka bir şey aldın? Fiş lazım.Kral çalamam o kutu gibi şeyin içinde bu 1 ayrıca ininal kartımda bimden 30 tllik harcama yaptığım da gözüküyor
Acaba ininal müşteri hizmetlerini arasam bana alışverişin tüm bilgilerini gönderebilirlermikiAlırlar yarın git görüş. Dekont ile git kameradan baktır biraz dil dök