🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
fitgirl kaç senedir aynı resmi kullanıyor
İnternetim 35Mbps.Hocam benim internet çok kötü 1 saatte 3gb iniyor. Oyunun normal crack versiyonu 100gb civarı ama fitgirl 70gb kurulum 4 saat sürdü. Eğer normal indirseydim 7 saat daha bekleyecektim.
Yani interneti kötü olanlar için iyi bence.
Kurulum bittiğinde normale dönüyor değil mi?FitGirl güvenilir kaç kere oyun indirip yükledim ama işlemciyi baya yoruyor
O kaşık mıymış ya Ben Onu Kulaklık Zannediyordum.Alıntıyı görüntüle
fitgirl kaç senedir aynı resmi kullanıyor
doğru uzun sürüyor yüklenmesiHangi Oyun ? Zaten Sizi Oyun Yükleme Süreleriyle Kanser Etmiştir. Geçen COD için kullandım , bölümün yüklenmesi 8,5-9 dakika sürdü.
Traader Life Simulator.Hangi Oyun ? Zaten Sizi Oyun Yükleme Süreleriyle Kanser Etmiştir. Geçen COD için kullandım , bölümün yüklenmesi 8,5-9 dakika sürdü.
Gorzana deztekğk yko.Ama sen güvenilmez demişsin korsana destek yok dememişsin.
O Oyun Zaten Düşük Boyutlu , Eğer Başka Bulamadıysanız Fitgirl Kullanın. Ben Virüs Konusunda Sorun yaşamamıştım.Traader Life Simulator.
Çok sağolun. Spora gidip gelince indirip sonuçları paylaşırım.O Oyun Zaten Düşük Boyutlu , Eğer Başka Bulamadıysanız Fitgirl Kullanın. Ben Virüs Konusunda Sorun yaşamamıştım.
Kolay Gelsin.Çok sağolun. Spora gidip gelince indirip sonuçları paylaşırım.
Korsan site ismi vermek yasak. Ama şunu söyliyeyim yazdığınız site güvenilir.Neden? Forumda yeniyim. Hatalarım için kusura bakmayın.