- Reaksiyon skoru
- 3
Donmuş gözüküyorsa panik yapmayın yazıyor üstte. Eğer hala böyle kalıyor ise Ram kullanımını 4gb'a sınırlaFitgirldan param olmadığı için Evil West indirmeye başladım %51.1'de dondu ne yapmalıyım
hocam sınırladım zaten cevap için teşekkür ederim.Donmuş gözüküyorsa panik yapmayın yazıyor üstte. Eğer hala böyle kalıyor ise Ram kullanımını 4gb'a sınırla
tamam hocamBazen böyle donabiliyor takılabiliyor diye biliyorum iptal etmeden bekleyin elbet ilerleyecektir
anladım o zaman sıkıntı olmaz adam kendisi de belirtmiş donabilir diye sorun yokhocam sınırladım zaten cevap için teşekkür ederim.
yaklaşık 20dkdir böyleanladım o zaman sıkıntı olmaz adam kendisi de belirtmiş donabilir diye sorun yok![]()
Arkada programıydı tarayıcısıydı falan açık tutmamaya çalış 1 saat civarı bekle aynı kaldıysa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurmaya başlayaklaşık 20dkdir böyle
tamamArkada programıydı tarayıcısıydı falan açık tutmamaya çalış 1 saat civarı bekle aynı kaldıysa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurmaya başla
Anormallik var gibi duruyoryaklaşık 20dkdir böyle