Neler Yeni

Fitgirl repack güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çınar Şahin
Bu Siteye güvenilir demiyorlar nasıl değil! 11 yaşından beri kullanıyorum 2014 den beri bir adet virüs yemedim.
Ah o Rus ablam helal olsun. Korsanların milli marşı:
aşırı güvenilir cevap yazmanıza gerek yok sadece yeni başlayanlar için yazıyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu Siteye güvenilir demiyorlar nasıl değil! 11 yaşından beri kullanıyorum 2014 den beri bir adet virüs yemedim.
Ah o Rus ablam helal olsun. Korsanların milli marşı:
aşırı güvenilir cevap yazmanıza gerek yok sadece yeni başlayanlar için yazıyorum.
Adamlar virüslü oyun sunmak yerine kurulum esnasında temizinden bir mining yaptırıyorlar sanırım sistemlere. O işlem kesinlikle Repack değil bence böyle dosya ayrıştırması olmaz ya 😂

Yasin Çınar

80+ Bronze
+alternatif olarak dodi repack deniyebilirler fitgirl yerine bunu kullanıyorum artık kurulumu daha kısa sürüyor gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çınar Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+alternatif olarak dodi repack deniyebilirler fitgirl yerine bunu kullanıyorum artık kurulumu daha kısa sürüyor gibi
Dodi yi de kullanıyorum ama fitgirl çocukluğumun sitesi o yüzden onuda kullanıyorum dodi den GoW indirmiştim ara sahnelerde 1 fps e düşüyordu sistemim aşırı güçlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar virüslü oyun sunmak yerine kurulum esnasında temizinden bir mining yaptırıyorlar sanırım sistemlere. O işlem kesinlikle Repack değil bence böyle dosya ayrıştırması olmaz ya 😂
Asla öyle olmaz dediğim gibi 9 yıldır kullanıyorum.

DogancanYr

80+ Bronze
Güvenilir site sonu .site olandır .
UBlock Origin indirin ve filtreler kısmından hepsini etkinleştirin sahte sitelere gitmezsiniz.
Başka siteler istiyorsanız bana yazın.

20 GBlık oyunu 5 GBa düşürdükten veya hdd ile kurulum yapmak istediğinde tabii ki böyle hissedersin.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Korsanı asla desteklemem zamanında kullandım ve pişman oldum şuan oynadığım tüm korsan oyunları geri alıyorum sadece Teardown kaldı Gta san andreas varda onu nerden alayim zamanında DVD sini almıştım zaten.

zaten korsan yüzünden az virüs yemedim kaç kere mining tool girdi bilgisayara çocuk iken.

DogancanYr

80+ Bronze
Korsanı asla desteklemem zamanında kullandım ve pişman oldum şuan oynadığım tüm korsan oyunları geri alıyorum sadece Teardown kaldı Gta san andreas varda onu nerden alayim zamanında DVD sini almıştım zaten.

zaten korsan yüzünden az virüs yemedim kaç kere mining tool girdi bilgisayara çocuk iken.
Bilinçsiz internet kullanımı. Oyun indirmek sonuna indir yazmak ile olmuyor.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı

benim de öyle bir planım var şuan gücüm o paraları vermeye pek yetmiyor öğrenci adamım ama ileride alıcam

Yasin Çınar

80+ Bronze
Dodi yi de kullanıyorum ama fitgirl çocukluğumun sitesi o yüzden onuda kullanıyorum dodi den GoW indirmiştim ara sahnelerde 1 fps e düşüyordu sistemim aşırı güçlü

Asla öyle olmaz dediğim gibi 9 yıldır kullanıyorum.
bende rdr2 indirdim fitgirlden yaklaşık yarım saat oynayınca oyundan atıyordu sonra dodiden indirdim sıkıntısız oynuyorum o günden beri dodiden indiriyorum

bugrastar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Buğra Oğuş
Bende crack kullandım. Yıllarca, hangi site olursa olsun ve ne kadar güvenilir deseler de, benim bildiğim bir şey var:
"Kimse Bedavaya Balık Vermez."
Bunu bilin, ona göre kullanın...

Son düzenleme:
Top Bottom