Fitgirl repacks güvenilir midir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
1
Hepinize merhaba arkadaşlar böyle bir site buldum siteye girmeden önce kinki virüs totalde tarattım 2 sıkıntılı şey çıktı.Fitgirl repack ve repacks adlı iki tane var hangisi orjinal bu arada?

Saolun az kalsın sonu repack adlı siteden indirecektim bir sorun çıkmaz değil mi ? Her ihtimale karşı bilgisayardaki bilgileri yedekledim ve format usbsi hazırladım.
Ben bu siteden 100lerce gb oyun indirdim oynadım ve sıkıntı çıkmadı, ama oyun kurarken pc aşırı yavaşlıyor ve neredeyse kullanılamaz hale geliyor haberin olsun

ben en son torrentoyunindir sitesinden spiderman remastered indirdim fitgirl yapmış sisteme virüs taraması yaptım sıkıntı çıkmadı indirip indirmemek size kalmış ben memnunum ilk defa crack indirdim o da bir oyuna 500tl verecek maddi dururum kalmadığı için artık herşeyi evden yapıp götürüyorum korsana hayır diyen dostlarım sinirlenebilir ancak durumlar leş olmaya başladı çok üzgünüm...

Hocam hala kullanıyor musunuz ? indirdiğiniz dosyalarda virüs taraması yapıyor musunuz? Virüs var mı .
Hocam pek torrent kullanmiyorum ama yakin zamanda baska bir arkadasima onermistim ve o kullanmisti, hic sorun cikmamisti, ben en son 3 ay once falan kullandim ve yine sorun cikmadi. O site guvenilir merak etmeyin, zaten baska yerlerden indirdiginizde de cogu site oradan indirtiyor.

Hepinize merhaba arkadaşlar böyle bir site buldum siteye girmeden önce kinki virüs totalde tarattım 2 sıkıntılı şey çıktı.Fitgirl repack ve repacks adlı iki tane var hangisi orjinal bu arada?
Katılıyorum o url doğru olanı ve güvenilir ben de bana öğreten arkadaşım da yıllardır kullanıyoruz 0 sıkıntı

Korsan hiçbir zaman güvenilir değildir.

Hocam pek torrent kullanmiyorum ama yakin zamanda baska bir arkadasima onermistim ve o kullanmisti, hic sorun cikmamisti, ben en son 3 ay once falan kullandim ve yine sorun cikmadi. O site guvenilir merak etmeyin, zaten baska yerlerden indirdiginizde de cogu site oradan indirtiyor.
Oyunlar 500- 2k arasında iken artık orijinal almak çok zor benim açımdan güvenilirse indireyim diyecektim lakin forumda virüs var diyende var Yok diyende var .

Kullanıyordum eskiden, bi sıkıntısını görmedim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,803
Üyeler
195,464
Son üye
STROX.
Geri