Neler Yeni

Fitgirl repacks güvenilir midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Hepinize merhaba arkadaşlar böyle bir site buldum siteye girmeden önce kinki virüs totalde tarattım 2 sıkıntılı şey çıktı.Fitgirl repack ve repacks adlı iki tane var hangisi orjinal bu arada?

iEmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emin Aytanözü
Çok çakması var fitgirl in dikkatli ol

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Saolun az kalsın sonu repack adlı siteden indirecektim bir sorun çıkmaz değil mi ? Her ihtimale karşı bilgisayardaki bilgileri yedekledim ve format usbsi hazırladım.
Ben bu siteden 100lerce gb oyun indirdim oynadım ve sıkıntı çıkmadı, ama oyun kurarken pc aşırı yavaşlıyor ve neredeyse kullanılamaz hale geliyor haberin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu siteden 100lerce gb oyun indirdim oynadım ve sıkıntı çıkmadı, ama oyun kurarken pc aşırı yavaşlıyor ve neredeyse kullanılamaz hale geliyor haberin olsun
Olsun hocam 1 saatte olsa yeterki oyun kurulsun.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
ben en son torrentoyunindir sitesinden spiderman remastered indirdim fitgirl yapmış sisteme virüs taraması yaptım sıkıntı çıkmadı indirip indirmemek size kalmış ben memnunum ilk defa crack indirdim o da bir oyuna 500tl verecek maddi dururum kalmadığı için artık herşeyi evden yapıp götürüyorum korsana hayır diyen dostlarım sinirlenebilir ancak durumlar leş olmaya başladı çok üzgünüm...

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kasım Rayhan
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
bu orijinal site, senelerdir kullanırım daha tek sıkıntı yaşamadım
Hocam hala kullanıyor musunuz ? indirdiğiniz dosyalarda virüs taraması yapıyor musunuz? Virüs var mı .

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam hala kullanıyor musunuz ? indirdiğiniz dosyalarda virüs taraması yapıyor musunuz? Virüs var mı .
Hocam pek torrent kullanmiyorum ama yakin zamanda baska bir arkadasima onermistim ve o kullanmisti, hic sorun cikmamisti, ben en son 3 ay once falan kullandim ve yine sorun cikmadi. O site guvenilir merak etmeyin, zaten baska yerlerden indirdiginizde de cogu site oradan indirtiyor.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hepinize merhaba arkadaşlar böyle bir site buldum siteye girmeden önce kinki virüs totalde tarattım 2 sıkıntılı şey çıktı.Fitgirl repack ve repacks adlı iki tane var hangisi orjinal bu arada?
Katılıyorum o url doğru olanı ve güvenilir ben de bana öğreten arkadaşım da yıllardır kullanıyoruz 0 sıkıntı

121709

80+ Silver
Korsan hiçbir zaman güvenilir değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kasım Rayhan
Hocam pek torrent kullanmiyorum ama yakin zamanda baska bir arkadasima onermistim ve o kullanmisti, hic sorun cikmamisti, ben en son 3 ay once falan kullandim ve yine sorun cikmadi. O site guvenilir merak etmeyin, zaten baska yerlerden indirdiginizde de cogu site oradan indirtiyor.
Oyunlar 500- 2k arasında iken artık orijinal almak çok zor benim açımdan güvenilirse indireyim diyecektim lakin forumda virüs var diyende var Yok diyende var .

MRlotias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
metehan ipek
Kullanıyordum eskiden, bi sıkıntısını görmedim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom