Neler Yeni

fitness 2. ya da 3. ayımda supplement kullanmaya başlamalı mıyım?

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 20

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
bu fitness konusunda herkes bir şeyler anlatır benim sana tavsiyem çok bilirsem hızlı gelişirim diye düşünme. git sporunu yap yemeğini ye ben sana gelişeceğinin garantisini veriyorum. 6 ay çok ivmeli gelişirsin zaten sonrasında üstüne koyarsın bilginle ama şu hareket bu hareket bunu yedim şunu yedim muhabbetine girme.git ağırlık kaldır yemeğini ye suyunu iç uyu bu kadar
Katiliyorum hocam fakat insan bazen duzenli beslenemiyor mesala ben ögrenci oldugum icin sabah kahvaltisini yeteri kadar yiyemiyorum öglenleri yeterli proteini karbonhidrati alamiyorum sadece aksamlari böyle olunca yeterli protein i alamiyor insan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katiliyorum hocam fakat insan bazen duzenli beslenemiyor mesala ben ögrenci oldugum icin sabah kahvaltisini yeteri kadar yiyemiyorum öglenleri yeterli proteini karbonhidrati alamiyorum sadece aksamlari böyle olunca yeterli protein i alamiyor insan.
Ben benim gibi olanlara suplement kullanmasini öneriyorum benim dusuncem bu.

Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum 2 hafta gibi bi süreçte 2 kilo aldım

Birde şunu ekleyeyim antrenmanları verimli yapmadığın sürece bunu kullanmak riskli
Hocam deneyiminiz nasil bende Optimum gainer mass alacagim da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum 2 hafta gibi bi süreçte 2 kilo aldım

ben yeterince beslendiğimi düşünüyorum zaten 1 ayda 3 kilo almamda kanıt aslında. ileride creatin falan bakacağım (4-5 ay sonra) teşekkürler herkese.

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen

Daha önce de spor yaptığım ve kullandığım için gayet iyi olduğunu düşünüyorum ve dediğine katılıyorum iyi yiyemediğini düşünüyorsan kullanmalısın bende yeteri kadar yemek yiyecek zaman bulamıyorum bu yüzden kullanıyorum dediğin markayı daha önce kullanmadım iyi veya kötü yorum yapmam doğru olmaz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Daha önce de spor yaptığım ve kullandığım için gayet iyi olduğunu düşünüyorum ve dediğine katılıyorum iyi yiyemediğini düşünüyorsan kullanmalısın bende yeteri kadar yemek yiyecek zaman bulamıyorum bu yüzden kullanıyorum dediğin markayı daha önce kullanmadım iyi veya kötü yorum yapmam doğru olmaz
Hocam bizim bir tanidik var spor hocasi 7 8 sene spor hocaligi yapmis o önerdi banada almayi dusunuyorum ve 14 yasinda bir kardesim var oda gidiyor 4. ayi onunla birlikt kullanmayi dusunuyorum. 14 yasindaki biri kullanamaz diye bir kaynak bulamadim ve spor hocasina dedigim vakittede sorun olmaz diyor böyle bir kac kisiyede dedim sorun olmaz dediler senin dusuncen nedir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Nerdeyse tüm yardımcı ürünleri kullandım ancak protein tozunun yerini doldurabilen bir ürün yok. Protein tozunu alacaksın eksik gördüğün bişey varsa yan ürün olarak alacaksın. Maalesef Türkiyede kaliteli proteine ulaşmak inanılmaz zor olduğu için protein tozu şart. 1 öğünde protein tozundan aldığın proteini maalesef Türkiyede ki kalitesiz tavuklarla etlerle alman için günde 5 kilo et yemen lazım buda imkansız. Vücut geliştirme yapıyorsan Protein tozuna mahkumsun maalesef. Protein tozu kullanımını 3. aydan sonra ben sadece fitness değil tüm spor dallarında öneriyorum. Ben yüzme ve bisiklet sporu yapmama rağmen protein tozu kullanıyorum çünkü yetersiz protein alıp kas yakımına girmek istemiyorum. Vücut geliştirmede benden daha fazla proteine ihtiyacın olacak. Kim ne derse desin yok bu işin %50 si uyku vs yalan dolan arkadaşın. Bu işin %70 i beslenme %30 u iyi antreman. Beslenemiyorsanda mecburen alacaksın takviyeni. Diğer yan ürünler için çok erken olsada bence protein tozu kullanamaya başlayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Nerdeyse tüm yardımcı ürünleri kullandım ancak protein tozunun yerini doldurabilen bir ürün yok. Protein tozunu alacaksın eksik gördüğün bişey varsa yan ürün olarak alacaksın. Maalesef Türkiyede kaliteli proteine ulaşmak inanılmaz zor olduğu için protein tozu şart. 1 öğünde protein tozundan aldığın proteini maalesef Türkiyede ki kalitesiz tavuklarla etlerle alman için günde 5 kilo et yemen lazım buda imkansız. Vücut geliştirme yapıyorsan Protein tozuna mahkumsun maalesef. Protein tozu kullanımını 3. aydan sonra ben sadece fitness değil tüm spor dallarında öneriyorum. Ben yüzme ve bisiklet sporu yapmama rağmen protein tozu kullanıyorum çünkü yetersiz protein alıp kas yakımına girmek istemiyorum. Vücut geliştirmede benden daha fazla proteine ihtiyacın olacak. Kim ne derse desin yok bu işin %50 si uyku vs yalan dolan arkadaşın. Bu işin %70 i beslenme %30 u iyi antreman. Beslenemiyorsanda mecburen alacaksın takviyeni. Diğer yan ürünler için çok erken olsada bence protein tozu kullanamaya başlayabilirsin.
teşekkürler birdahaki aya protein tozu başlayabilirim 4-5 ay sonra da kreatin bakacağım sağolun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Hocam bizim bir tanidik var spor hocasi 7 8 sene spor hocaligi yapmis o önerdi banada almayi dusunuyorum ve 14 yasinda bir kardesim var oda gidiyor 4. ayi onunla birlikt kullanmayi dusunuyorum. 14 yasindaki biri kullanamaz diye bir kaynak bulamadim ve spor hocasina dedigim vakittede sorun olmaz diyor böyle bir kac kisiyede dedim sorun olmaz dediler senin dusuncen nedir.
Yaşın ile ilgili bir problem olmaz protein tozu. Prework-out vs. kullanma bence sadece o yaşta. Portein tozu o yaşta sadece yeteri kadar antrenman yapmıyorsan sorun olur. Yeteri kadar antrenman yapıyorsan zaten bir problem çıkarmaz.

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
Ben şahsen gelişim çağında birinin fitness yapmasını doğru bulmuyorum kullanmasında peoblem olur mu ona da bir şey diyemem çünkü bu konuda profesyonel değilim yanlış bilgi vermek istemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Ben şahsen gelişim çağında birinin fitness yapmasını doğru bulmuyorum kullanmasında peoblem olur mu ona da bir şey diyemem çünkü bu konuda profesyonel değilim yanlış bilgi vermek istemem
KEsinlikle buna bende katılıyorum. Özellikle fitnessdan ziyade daha güç odaklı sporlara yönelmen çok daha doğru olur gelimin açısından. Yüzme ve bisikleti kesinlikle tavsiye ederim. Yüzme de hem boy gelişimin hem kas gelişimin çok orantlı olacaktır.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hm anladim hocam tesekkur ederim.

KEsinlikle buna bende katılıyorum. Özellikle fitnessdan ziyade daha güç odaklı sporlara yönelmen çok daha doğru olur gelimin açısından. Yüzme ve bisikleti kesinlikle tavsiye ederim. Yüzme de hem boy gelişimin hem kas gelişimin çok orantlı olacaktır.
Anladim hocam zaten onlari yapiyor kardesim. Tesekkur ederim yanitiniz icin.

Yaşın ile ilgili bir problem olmaz protein tozu. Prework-out vs. kullanma bence sadece o yaşta. Portein tozu o yaşta sadece yeteri kadar antrenman yapmıyorsan sorun olur. Yeteri kadar antrenman yapıyorsan zaten bir problem çıkarmaz.
Hocam 14 yasinda olan ben degil kardesim ben 17 yasindayim, evet yeteri kadar antreman yapiyor kardesim beslenme duzeni kalitesi kötu biraz okuldan dolayi benimde onunda.

saykopat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Onur Murat KOÇ
Kardeşim gençsin supplement tavsiye etmiyorum zaten vücudun olması gerektiği gibi çalışıyor. Kilo yönünden açığın varsa öğünlerini çoğalt. Antrenmandan önce kafein ve soda alırsın idmanını yaparsın. Yeteri kadar protein alamıyorsan protein tozu alabilirsin. Benim fikrim bu yönde.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
creatin kullanabilirsin en mantıklı suplement o olucaktır

beslenme biçimin nasıl öğünlerinde genellikle ne tüketiyorsun ve nasıl besleniyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,532
Son üye
Hitorida
Top Bottom