Neler Yeni

Fitness a yeni başlayana tavsiye ?

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Arkadaşlar selamlar mart ın 15 i gibi macfit e gitmeyi düşünüyorum fakat hangi aleti kullanacağımı vs. bilmiyorum. Bilen varsa orası nasıl bir ortam yardımcı oluyorlarmı ? kimse kimseye karışıyormu ? bilen varsa her şeyiyle anlatabilirmi ? ortamı hocaları vs. şimdiden teşekkürler

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Arkadaşlar selamlar mart ın 15 i gibi macfit e gitmeyi düşünüyorum fakat hangi aleti kullanacağımı vs. bilmiyorum. Bilen varsa orası nasıl bir ortam yardımcı oluyorlarmı ? kimse kimseye karışıyormu ? bilen varsa her şeyiyle anlatabilirmi ? ortamı hocaları vs. şimdiden teşekkürler
Orda hocalar falan öğretirler zaten bende ilk gittiğimde hiçbirsey bilmiyordum onlar öğrettiler program falan çıkarıyorlar dert etme

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
hoca anlatır.yarışmaya hazırlan sprocuların youtebeden video izle çok zor bir şey değil

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
hocaların gerekli bilgiyi verir zaten 1 hafta ısınma amaçlı ful vücut çalışırsın sonra da bölge bölge çalışırsın. Macfit ortamını bilmem ama kalitelidir illa ki

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocaların gerekli bilgiyi verir zaten 1 hafta ısınma amaçlı ful vücut çalışırsın sonra da bölge bölge çalışırsın. Macfit ortamını bilmem ama kalitelidir illa ki
Eyvallah reis sağol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orda hocalar falan öğretirler zaten bende ilk gittiğimde hiçbirsey bilmiyordum onlar öğrettiler program falan çıkarıyorlar dert etme
Hmm. eyvallah kanka her şeyi anlatıyorlar dimi ? Isınma falan yardımcı oluyorlar ? kusura bakma biraz heyecan var bende o yüzden bu kadar soruyorum

hoca anlatır.yarışmaya hazırlan sprocuların youtebeden video izle çok zor bir şey değil
Tamamdır reis eyvallah

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
Kanımca ilk ay 5kg ile full body yaptırır. Ondan sonra bölgesele geçersin ama amaç kilo almak vs. ise beslenme çok önemli öyle kuru kuruya gitmek ile hiçbir şey olmaz. Protein ağırlıklı besinler tüketmen lazım. Bir inşaatı düşün çimento olmadan olur mu? Olmaz:) bu da öyle. Bu işin de çimentosu protein.

Awae4Life

80+
İki sene önce gitmiştim macfite. İlk gün bir hoca aletleri salonu vs tanıttı. Sonra sen tek başınasın. Ordaki hocalardan birinden özel eğitim almadığın sürece sadece spor salonunu kullanabiliyorsun diye biliyorum. Değişmediyse eğer.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanımca ilk ay 5kg ile full body yaptırır. Ondan sonra bölgesele geçersin ama amaç kilo almak vs. ise beslenme çok önemli öyle kuru kuruya gitmek ile hiçbir şey olmaz. Protein ağırlıklı besinler tüketmen lazım. Bir inşaatı düşün çimento olmadan olur mu? Olmaz:) bu da öyle. Bu işin de çimentosu protein.
Kanka kilo alma değil verme peşindeyim zaten kilo gayet var :)

İki sene önce gitmiştim macfite. İlk gün bir hoca aletleri salonu vs tanıttı. Sonra sen tek başınasın. Ordaki hocalardan birinden özel eğitim almadığın sürece sadece spor salonunu kullanabiliyorsun diye biliyorum. Değişmediyse eğer.
Kanka valla 3 arkadaş gidicez ve hiç birimiz hiç bir şey bilmiyoruz inşallah sistem değimiştir de yardımcı olurlar bize

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Git koşu bandında takıl o zaman 😀 kardiyo hareketleri vs. Gerçi orada yapacaklarını evde de yapabilirsin
Kanka yani asıl amacım kilo verip fit bir vücüda sahip olmak yani böyle olimpiyatlara giricekler gibi değilde güzel vücüdüm olsun hesabı

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
Kanka yani asıl amacım kilo verip fit bir vücüda sahip olmak yani böyle olimpiyatlara giricekler gibi değilde güzel vücüdüm olsun hesabı
Tamam sen önce 5kg ile full body yaparsın daha sonra da bol bol kardiyo yaparsın. Yeşillik ağırlıklı beslenirsin biraz da nette araştırma yaparsın ve senin azmine bağlı bence olumlu sonuç alırsın. Ben çok zayıftım geçen gene bu aylardaydi korona da başlamıştı. Evde bir başladım spor yapmaya beslenme ile ama:) yazın beni gören taniyamiyordu ben ki bunca zaman zapzayif seneler geçirmiş biri:) tamamen iş sende bitiyor inan bana evde bile sonuç alırsın yeter ki istekli ol :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,371
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas