Neler Yeni

"Fitness boyunun uzamasını engeller" doğrumudur?

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Merhaba ben 16 yaşındayım ve birazda cılızım açıkçası özgüvenim var ama biraz vücut geliştirmek istiyorum ailemle konuştuğumda babam destekledi annem ise boyun uzamaz gibi bir şey dedi birkaç arkadaşımda aynı şekilde bu doğru bir bilgimi spora başlamalı mıyım?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Merhaba ben 16 yaşındayım ve birazda cılızım açıkçası özgüvenim var ama biraz vücut geliştirmek istiyorum ailemle konuştuğumda babam destekledi annem ise boyun uzamaz gibi bir şey dedi birkaç arkadaşımda aynı şekilde bu doğru bir bilgimi spora başlamalı mıyım?
yaptığın hareketlere bağlı halter kaldırırsan ve squad onlar durduruyor boyu uzamasını

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
fazla süre ayakta halter ve dumbell ile çalışırsan olabilir kemiklerin arasında ki boşluk kısalacağı için boyun biraz kısar

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Fitness boy kısaltmaz aksine bazı hareketler uzatır bile.Ancak yanlış çalışma yani hareketin düzgün veya kambur yapılması halinde sorunlar çıkartabilir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kim uydurmuş merak ediyorum. Balık yedikten sonra süt içilmez bile daha mantıklı gözüküyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
fazla süre ayakta halter ve dumbell ile çalışırsan olabilir kemiklerin arasında ki boşluk kısalacağı için boyun biraz kısar
13 yaşındayım günde 1 saat ayakta dumbell çalışan benim sıfad-ı eşgal-ü aziziye:

oyun_1329.jpg

erny

80+ Bronze
Doğru hareketlerti düzgün bir şekilde yaparsan uzamasına engel değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
Uzarsın

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Fitness boy kısaltmaz aksine bazı hareketler uzatır bile.Ancak yanlış çalışma yani hareketin düzgün veya kambur yapılması halinde sorunlar çıkartabilir.
düz gitmeyi değilde bir hocanın yardımıyla yapmayı düşünüyorum

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Deadlifti ve squatı ağır yapma, squatı hafif çok tekrar yap.

Logithx

80+ Bronze
Öyle bir şey yok tamamen genetikle alakalı dünyaca ünlü bir sürü sporcu var bunlar bu işi küçük yaşlarda başlıyorlar hepside dev gibi boy uzamasını durdursa onlar kısa kalırdı gelişme çağında yapılan spor boy uzamasına yararı vardır..

Top Bottom