Neler Yeni

Yardım Fitness için protein tozu ve diğer tozlar önerisi lazım

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Ömer Keskin
Gereksiz bir övgü,daha bilindik markalara yönelebilirsiniz.Youtube'da onlarca video var zaten biraz araştırırsanız bulursunuz istediğiniz ürünü.
Araştırırsan yaptığım övgünün az bile kaldığını görebilirsin. Bilindik marka dediğinin ürünlerini zamanında çok kullandım maksat verdiğin paranın karşılığını almaksa ve en önemlisi temiz bir ürün kullanmaksa sırf bilindik diye o markaları evime bile sokmam. Ayriyetten Nutrade firması Avrupa’da kendini kanıtlamış Türkiye’ye kısmen yeni piyasa yapan bir firma. Alman Menşeili, Türkiye’de sadece paketlemesi yapılıyor.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Yeni başladıysan 3 4 ay takviye almanı önermem

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Araştırırsan yaptığım övgünün az bile kaldığını görebilirsin. Bilindik marka dediğinin ürünlerini zamanında çok kullandım maksat verdiğin paranın karşılığını almaksa ve en önemlisi temiz bir ürün kullanmaksa sırf bilindik diye o markaları evime bile sokmam. Ayriyetten Nutrade firması Avrupa’da kendini kanıtlamış Türkiye’ye kısmen yeni piyasa yapan bir firma. Alman Menşeili, Türkiye’de sadece paketlemesi yapılıyor.

Araştırdığınız kaynakları paylaşır mısınız? Çünkü bu kadar mükemmel bir ürünü bir tek siz keşfetmiş olmalısınız,hem fiyatı iyi hem içeriği mükemmel ise açıkçası ben elle tutulur pek bir inceleme yazısı,videosu göremedim internette umarım bahsettiğiniz kadar harikadır hepimiz onu kullanırız :)

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Ömer Keskin
Araştırdığınız kaynakları paylaşır mısınız? Çünkü bu kadar mükemmel bir ürünü bir tek siz keşfetmiş olmalısınız,hem fiyatı iyi hem içeriği mükemmel ise açıkçası ben elle tutulur pek bir inceleme yazısı,videosu göremedim internette umarım bahsettiğiniz kadar harikadır hepimiz onu kullanırız :)
Türkiyede Tek! Grass Fed, CFM Whey Protein İzolesi
Volactive® Quality - Volac Hammadde
Crossflow Microfiltered (CFM) Whey Protein İzolesi
Yüksek protein oranı. %91-93 (kuru madde)
26.7 gr protein (30g serviste)
6.1 gr BCAA, Yüksek Esansiyel amino asit içeriği 12.7 gr
0 gr yağ, 0 gr şeker.
Yüksek biyolojik değer (BV), NPU and PDCAA değeri
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0...ffee_Latte_Aromali_231200010.pdf?v=1704986940 Burada da analiz raporları mevcut.

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Türkiyede Tek! Grass Fed, CFM Whey Protein İzolesi
Volactive® Quality - Volac Hammadde
Crossflow Microfiltered (CFM) Whey Protein İzolesi
Yüksek protein oranı. %91-93 (kuru madde)
26.7 gr protein (30g serviste)
6.1 gr BCAA, Yüksek Esansiyel amino asit içeriği 12.7 gr
0 gr yağ, 0 gr şeker.
Yüksek biyolojik değer (BV), NPU and PDCAA değeri
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0...ffee_Latte_Aromali_231200010.pdf?v=1704986940 Burada da analiz raporları mevcut.

Evet kendi sitelerinde yazan şeyleri ben de okuyabiliyorum dostum,bu ürünü kullanan tavsiye eden aktif olarak fitness ile uğraşan bir kişi gösterebilir misin bana veya fitness ile alakalı olan sitelerde yazılmış incelemeleri yorumları gösterebilir misin? 1-2 tane youtube videosundan başka bir şey çıkmıyor benim karşıma.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Ömer Keskin
Evet kendi sitelerinde yazan şeyleri ben de okuyabiliyorum dostum,bu ürünü kullanan tavsiye eden aktif olarak fitness ile uğraşan bir kişi gösterebilir misin bana veya fitness ile alakalı olan sitelerde yazılmış incelemeleri yorumları gösterebilir misin? 1-2 tane youtube videosundan başka bir şey çıkmıyor benim karşıma.
Bak bir sürü kişi var fitness ile uğraşıpta marka şovalyeliği yapan parasını cebine atan maksadın buysa al sana bilindik marka Hardline markası her yerde reklamı var git kullan mesela. Protein tozuna creatin pompalayıp protein spiking yapan firmalardan bir tanesi. Eleştiri yapıyorsanda mantıklı yap. İçerik olarak bu markanın ürünleriyle yarışacak kaç tane firma ve ürünleri var. Kaç tane firma analiz raporunu paylaşıyor sitelerinde? Kullanıcı deneyimi olarakta bir çok yorum var sırf muhalefet olsun diye yorum yapma.

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Bak bir sürü kişi var fitness ile uğraşıpta marka şovalyeliği yapan parasını cebine atan maksadın buysa al sana bilindik marka Hardline markası her yerde reklamı var git kullan mesela. Protein tozuna creatin pompalayıp protein spiking yapan firmalardan bir tanesi. Eleştiri yapıyorsanda mantıklı yap. İçerik olarak bu markanın ürünleriyle yarışacak kaç tane firma ve ürünleri var. Kaç tane firma analiz raporunu paylaşıyor sitelerinde? Kullanıcı deneyimi olarakta bir çok yorum var sırf muhalefet olsun diye yorum yapma.

Attığın şeylerin kayda değer bir yanı yok kankam,bütün markalar içeriğini paylaşıyor zaten sitelerinde gidip bakabilirsin.Daha fazla yorum yapmayacağım iyi günler.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
creatin kraldır ama çok su içmen gerekir ramazanda sıkıntı ayrıca daha yeni başlamışsın gerek var mı bilmiyorum zaten ilk bir kaç ay cidden çok hızlı gelişiyorsun ağır antremanlar yapmaya başladığın zaman creatin kullanabilirsin
paran varsa da protein tozuna gerek yok bence al kırmızı etini mis gibi temiz proteinini al
marka olarak hammadeler hakkında çok bilgim yok hiq aromaları çok güzel markada kaliteli ama illa hammadde olarak daha kalitelisi vardır fakat aromada en iyisi hiq cidden

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Muhammed efe
Finess başladım ve hedefim 4 aya biraz yağlardan kurtulmak ve vücut şekillendirmek. Az göbek yağlanması ve azda göğüs yağlanması var ve fitness başladım. Para sıkıntım yok ama Weider markası gibi aşırı pahalı olmasın. O marka fazla pahalı çünkü. Ne almalıyım hangi marka almalıyım
Muhtemelen zaten etini vs yiyorsun. Artık bi yerden sonra insanın midesi almıyor. O zaman şunu alabilirsin.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Furkan
Muhtemelen zaten etini vs yiyorsun. Artık bi yerden sonra insanın midesi almıyor. O zaman şunu alabilirsin.
Bu markayı hiç duymadım

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
Yulaf kullanıyorum hocam. Ama yeterli kadar protein alamıyorum. O kadar dikkat edip giyemiyorum yani. Birde çok yiyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 4 ayda birşeyler yapıyım diyorum birde hem Ramazan dolayısıyla ve normalde de yeterli kasar olması gerektiği kadar yani protein alamıyorum giyemiyorum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 4 ay içerisinde birşeyler yapmak istiyorum ve olması gerektiği kadar protein alamıyorum giyemiyorum yani. Yoksa şeker tuz v.s onları yemiyorum zaten ama gerektiği kadarsa giyemiyorum özellikle ramazandan kaynaklı da yiyemiyorum
Valla kardeşim tavsiyem degildir ama sen bilirsin tabi

Top Bottom