FİTNESS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA YARDIMCI OLABİLİRİM

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,007
1.5 yıldır fitness ile uğraşıyorum bildiklerimi tecrübelerimi sizlerle paylaşabilirim kilo verme kilo alma konularında da soru sorabilirsiniz bir akım başlatalım sağlıklı yaşam kadar güzel bir şey yok pc oyun vs hikaye bir kere spor yapın farkı görün kendinize 2 saat ayırın çok değil…

Tam da danışacak biri arıyordum :) Bu yaz kas kütlemi arttırmayı planlıyorum
Evde dumbell - halter setim ve bench sehpam var bana full body bir plan tavsiye edebilir misin? gün aşırı bu planı uygulamayı düşünüyorum.

Tam da danışacak biri arıyordum :) Bu yaz kas kütlemi arttırmayı planlıyorum
Evde dumbell - halter setim ve bench sehpam var bana full body bir plan tavsiye edebilir misin? gün aşırı bu planı uygulamayı düşünüyorum.
Evde de rahatlıkla yapabilirsin şuan dışarıdayım eve geçince sana özel program yazalım birkaç sorum olacaktı onlara göre hazırlarım program kişiye özel yapılır rastgele herkese aynı programı yazamayız

Gunde 4000 kalori almam lazim hocam ama 2000 zor aliyorum. Tavuk pilav yulaf yumurta muz badem fistik ezmesi disinda ne onerirsin? Bol kalorili ama saglikli bir seyler ariyorum. Senin uyguladigin ve tadini sevdigin tarifler varsa paylasirsan sevinirim.

Gunde 4000 kalori almam lazim hocam ama 2000 zor aliyorum. Tavuk pilav yulaf yumurta muz badem fistik ezmesi disinda ne onerirsin? Bol kalorili ama saglikli bir seyler ariyorum. Senin uyguladigin ve tadini sevdigin tarifler varsa paylasirsan sevinirim.
Kaç öğün yapıyorsun amacın bulk senin yani büyümek bu bağlamda günlük alman gereken den 500 kalori kadar daha fazla alman lazım yağlanmadan kilo almak için ise temiz karbonhidrat ürünlerine yönelmen lazım 4000 için ise önce günlük alman gereken değeri bilmemiz gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4000 kalori hesabını nasıl yaptınız

Son düzenleme:
Kaç öğün yapıyorsun amacın bulk senin yani büyümek bu bağlamda günlük alman gereken den 500 kalori kadar daha fazla alman lazım yağlanmadan kilo almak için ise temiz karbonhidrat ürünlerine yönelmen lazım 4000 için ise önce günlük alman gereken değeri bilmemiz gerekiyor

4000 kalori hesabını nasıl yaptınız
Agirsaglamin internet sitesinden yaptim hocam. Ben de 1 yildir aktif olarak gidiyorum ama beslenme konusu cok sorun oldu hep uzun boylu oldugumdan. Surekli yemezsem toparlanamiyorum spordan sonra

Agirsaglamin internet sitesinden yaptim hocam. Ben de 1 yildir aktif olarak gidiyorum ama beslenme konusu cok sorun oldu hep uzun boylu oldugumdan. Surekli yemezsem toparlanamiyorum spordan sonra
Uzun boylular bu spor da biraz dezavantajlı bende öyleyim kas iskelet yapılız tendon bağlantı noktalarımız uzun olduğu için doldurmak çok güç

Ama 4000 kalori tabi alabilirsin boy kilonu bilmiyorum ama hesaplama doğrudur genelde günlük hayattaki aktif çalışma hayatın dahi bunu hesaplarken dikkate alınmalı örnek sen günde 500/600 kalori yaktın diyelim alman gereken kalori 2500 sen spor yaptığın için kilo almak istediğin için 3000 alman lazım ama işin yoğun ve yorucu ise 3000 değil 3500 bile alabilirsin kalori hesabı olmadan geliştiğini anlamıyorsun

1.5 yıldır fitness ile uğraşıyorum bildiklerimi tecrübelerimi sizlerle paylaşabilirim kilo verme kilo alma konularında da soru sorabilirsiniz bir akım başlatalım sağlıklı yaşam kadar güzel bir şey yok pc oyun vs hikaye bir kere spor yapın farkı görün kendinize 2 saat ayırın çok değil…
Hocam selamlar ben kilo almak istiyorum yaşım 17 boyum 1.70 kilom 54,ne yapmam lazım bi 65 kilo felan olmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri