YasinMKC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,167
niyeki az mıMide Allah'a emanet
niyeki az mıMide Allah'a emanet
Neler yiyorsun peki4 hocam sabah öğle ikindi akşam
Az olur mu tam ideal olanı 4 öğün zaten 2 öğün filan yemek tamamen saçmalıkniyeki az mı
Neye göre kime göreKilo vermek ve fit olmak
sabah kahvaltı olarak genelde yumurta sucuk peynir, öğlen çorba sulu yemek ikindi genelde köfte akşamları da hemen hemen aynı şeylerNeler yiyorsun peki
Bu şekilde olmaz zaten ve yediğin yemekler gereken kalorini karşılamıyor ki kilo alamıyorsunsabah kahvaltı olarak genelde yumurta sucuk peynir, öğlen çorba sulu yemek ikindi genelde köfte akşamları da hemen hemen aynı şeyler
peki ne yemem gerekiyor hocam bir öneriniz var mı, iştahım yoktu benim 2 aydır şunu kullanıyorum biraz olsun etki ettiğini hissettim kullanmaya devam edeyimmi balık yağıBu şekilde olmaz zaten ve yediğin yemekler gereken kalorini karşılamıyor ki kilo alamıyorsun
www.narecza.com
Hocam 18 yaşındayım sınavı atlattık çok sükür ama 1 yılda zayıfken çok kilo aldım kollarım hala çubuk gibi ama göbeğim var boy 172 civarı kilo 66 yağ oranım yüksek diye tahmin ediyorum düzensiz besleniyorum temmuzda spor salonu düşünüyorum ama orada ne yaparım bir fikrim yok nasıl beslenmeliyim çok kilo vermeden kas oranımı arttırmak istiyorum kollarım çubuk gibi olmasın spor salonuna gidince orda mal gibi kalmak istemiyorum çelimsiz ve spor hareketlerini bilmiyorum işim çok mu zor?1.5 yıldır fitness ile uğraşıyorum bildiklerimi tecrübelerimi sizlerle paylaşabilirim kilo verme kilo alma konularında da soru sorabilirsiniz bir akım başlatalım sağlıklı yaşam kadar güzel bir şey yok pc oyun vs hikaye bir kere spor yapın farkı görün kendinize 2 saat ayırın çok değil…
Hayır işin zor değil sana özel bir antrenman programı yazarım beslenme düzenini de ayarlarız hallederiz hiç dert değil ama beslenme çok önemli eğer onu atlarsan üzgünüm ama gelişim pek iyi olmazHocam 18 yaşındayım sınavı atlattık çok sükür ama 1 yılda zayıfken çok kilo aldım kollarım hala çubuk gibi ama göbeğim var boy 172 civarı kilo 66 yağ oranım yüksek diye tahmin ediyorum düzensiz besleniyorum temmuzda spor salonu düşünüyorum ama orada ne yaparım bir fikrim yok nasıl beslenmeliyim çok kilo vermeden kas oranımı arttırmak istiyorum kollarım çubuk gibi olmasın spor salonuna gidince orda mal gibi kalmak istemiyorum çelimsiz ve spor hareketlerini bilmiyorum işim çok mu zor?
Elimden geleni yaparım birazcık düzene sokabilsem zaten daha kolay olur gibi geliyor daha 2 yıl önce 15 şınav çekebilirken az önce denedim 7 max yapabildim bu normal mi zayıf olmama rağmen göbeğimden dolayı mekik zorladı yapamadım düzgünHayır işin zor değil sana özel bir antrenman programı yazarım beslenme düzenini de ayarlarız hallederiz hiç dert değil ama beslenme çok önemli eğer onu atlarsan üzgünüm ama gelişim pek iyi olmaz
Kas kütlen yok senin vücut yapın Skinny fat zayıf göbekli denir beslenme ve antrenman programı ile bunu düzene sokarızElimden geleni yaparım birazcık düzene sokabilsem zaten daha kolay olur gibi geliyor daha 2 yıl önce 15 şınav çekebilirken az önce denedim 7 max yapabildim bu normal mi zayıf olmama rağmen göbeğimden dolayı mekik zorladı yapamadım düzgün
İdman sonrası yemek yedikten sonra inanılmaz bir yorgunluk çöküyor hiçbir şey yapamıyorum resmen onuniçin bir şey önerebilir misiniz. ( 3-4 yumurta sabah yiyorum spordan sonra tavuk pilav , spor öncesi de soda iciyorum)1.5 yıldır fitness ile uğraşıyorum bildiklerimi tecrübelerimi sizlerle paylaşabilirim kilo verme kilo alma konularında da soru sorabilirsiniz bir akım başlatalım sağlıklı yaşam kadar güzel bir şey yok pc oyun vs hikaye bir kere spor yapın farkı görün kendinize 2 saat ayırın çok değil…
İdman sonrası öğün protein ağırlıklı hafif sindirilebilir şeyler yemeniz gerekiyor tavuk pilavdaki pilav oranı çok olmamalı yorgunluk için de vitamin almanızı tavsiye ederimİdman sonrası yemek yedikten sonra inanılmaz bir yorgunluk çöküyor hiçbir şey yapamıyorum resmen onuniçin bir şey önerebilir misiniz. ( 3-4 yumurta sabah yiyorum spordan sonra tavuk pilav , spor öncesi de soda iciyorum)
Tabi genel bir değerlendirme yapmam için güncel bilgilerin hedefin günlük aktivitelerin vs bilmemiz gerekiyorİdman sonrası yemek yedikten sonra inanılmaz bir yorgunluk çöküyor hiçbir şey yapamıyorum resmen onuniçin bir şey önerebilir misiniz. ( 3-4 yumurta sabah yiyorum spordan sonra tavuk pilav , spor öncesi de soda iciyorum)