Neler Yeni

Fitness - Yağ yakmam lazım yardım!

KlausM

80+ Silver
Selam herkese 1 hafta önce spora başladım her şey çok iyi omuzlarım yavaştan gözükmeye başlıyor ama sorun var boy 1.83 kilo 77-80 göbek var şınav çekerken göbek salanıyor nefes alımımı kesiyor ve kaslarımı tam anlamıyla kullanamıyorum gücüm var ama nefesim kesilince kan pompalanmıyor kaslarda işlevini yerine getiremiyor benim acilen yağ yakmam lazım bütçe 1000 tl ne önerirsiniz?

+ çok fazla damarım var yağ tabakası olmasına rağmen az bisi gözüküyor damarlarımı nasıl daha belirgen hale getirebilirim ve ben hali hazırda zaten bilek çalışıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Deadlifter

Trans yağ azalttım baya kızartma işte yağlı şeyler yemiyorum ama halen yağlarım var

Ekler

• WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.34.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.34.jpeg
    218.4 KB · Hit: 103
  • WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.38.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.38.jpeg
    211.1 KB · Hit: 98

xniqqaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ugur
as dost kardiyo ve şiddetli ağırlık idmanıyla yağlarını yakarsın dostum illa bi ekstra takviye kullanmana gerek yok yeterli beslenme düzgün idman ve güzel bi uykuyla hedefine ulaşırsın ek tavsiye vereyim sabah 5 6 gibi uyanabiliyorsan o saatte yapılan kardiyo cok etkilidir

Sero55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref soylu
Vücut tipini merak ediyorum normal de 1.83 boyda 77 kilo zayıf sayılır senin birde gobek var neyse cok agir girme hareketi yavaş yap nefes kontrolu lazım nefes alip vermeyi duzenli yapman lazım saplement olarak bcaa veya kreatin sana uygun olabilir

A.s

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
hocam ben 1.80 90 kiloyum o kadar göbek yok sen bence abartıyorsun şuan ideal seviyedesin on numara vücudun olur

Sero55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şeref soylu
Ve birde ne yaparsan yap kalori açığı vermeden zayıflayamazsın

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bilalcan Başar
Dostum yağ yakmak için tavsiyem kesinlikle;
1.Şiddetli spor ( kardio değil kesinlikle şiddetli ağırlık antremanı)
2.intermittent fasting(aralıklı oruç)
3.kafein

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm
Selam herkese 1 hafta önce spora başladım her şey çok iyi omuzlarım yavaştan gözükmeye başlıyor ama sorun var boy 1.83 kilo 77-80 göbek var şınav çekerken göbek salanıyor nefes alımımı kesiyor ve kaslarımı tam anlamıyla kullanamıyorum gücüm var ama nefesim kesilince kan pompalanmıyor kaslarda işlevini yerine getiremiyor benim acilen yağ yakmam lazım bütçe 1000 TL ne önerirsiniz?

+ çok fazla damarım var yağ tabakası olmasına rağmen az bisi gözüküyor damarlarımı nasıl daha belirgen hale getirebilirim ve ben hali hazırda zaten bilek çalışıyorum.

@Deadlifter

Trans yağ azalttım baya kızartma işte yağlı şeyler yemiyorum ama halen yağlarım var
Günlük idmandan sonra kardiyo egzersizleri yapabilirsin bunun için dışarıdan madde alman gerekmiyor

KlausM

80+ Silver

Ekler

• WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.34.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.34.jpeg
    218.4 KB · Hit: 51
  • WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.38.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-26 at 23.03.38.jpeg
    211.1 KB · Hit: 47

KnightDavion

80+ Bronze
Evet göbek var fakat inanılmaz boyutlarda değil. Üst vücudu geliştirdikçe göbek sanki yokmuş gibi görünmeye başlayacak. Spor ve diyet yaptıkça göbek zaten kendi kendine gidecek. Skinny fat denen durum var ortada. Ben yerinde olsam vaktin ve paran varsa spora git. Hafta 3-4 gün gidebilirsin. Gittiğin her gün minimum 2 ama bence 3 bölge çalış. Görüntü tamamen bir illüzyon zaten. Spor için özel ders tutayım desen belki senin için maksimum verim alırsın ama pahalıya gelir. Senden de daha istekli ve azimli bir spor arkadaşı edin, varsa yama gibi yanına dahil ol mümkünse beraber gidin hatta beraber idman atın. Bu spor istikrarı sağlar. Profesyonel değilsen ki hiçbirimiz değiliz önemli olan fazla güçlü olmak ya da fazla ağır kaldırmak değil, nispeten normal insanlara göre bir tık daha iyi görünmek. YoutTube ve Instagram'da Serdar Aktolga, Ağırsağlam, Arda_Build, Savaş Cebeci gibi kanalları takip edebilirsin. Söyledikleri bilgilerin bence %90'ı doğrudur ama her söyledikleri her insana uymuyor. Mesela en az aktif 1-2 sene spor yapmadan asla squat, deadlift gibi tehlikeli hareketler yapma kesinlikle. Bu hareketleri yapabilmek için halihazırda bu hareketlere uygun asgari düzeyde bir kas miktarı gerekiyor. Ben şu an bu hareketleri yapmıyorum, çünkü o kadar kaslı değilim. Bundan dolayı yaparsam sakatlanma ihtimalim çok yüksek olur. Gerçi pek spor da yapmıyorum bir hafta haftada 1 gün, 1 hafta haftada 3 gün yapıyorum değişiyor yani. Vardiyalı çalıştığım için vakit olmuyor genellikle ana sebebi bu. Bir de en nankör spor bu zaten. 1 yıl spor yap, 3-4 ay yapma. Görüntün ömründe hiç spor yapmamış insan gibi durur. Ama tekrar geri başla 1,5 ay yap. Bu sefer o 1,5 ayda 6 aydır spor yapıyor görüntüsüne kavuşuyorsun. Profil fotorğafımdaki halimi 2,5 yıl hiç spor yapmayıp sonrasında evde spor yapmaya başladıktan 4 ay sonra çekmiştim. Sen yağlı değilsin bu arada. 100 kilo olsan şişmansın derdim. Göbeğinde tartıda tartsak belki 1,5-2 kg yağ var fazladan o kadar. Şaşıracaksın belki ama 2 haftada gider o göbek. Fotoğraflı videolu kanıtlarıyla before after çekiyorlar youtube ve instagramda bazıları sahte ama bazıları gerçekten doğru. karbonhidratı olması gerektiği kadar alıp, yağı ve şekeri sıfırla, proteini de sabah 2 yumurta biraz peynir çeşitleri, öğle ve akşam 1 tabak etli yemek senin için 1 yıl yeter bu şekilde. 2 hafta yağı ve şekeri sıfırla 2 haftada gider göbeğin.

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Selam herkese 1 hafta önce spora başladım her şey çok iyi omuzlarım yavaştan gözükmeye başlıyor ama sorun var boy 1.83 kilo 77-80 göbek var şınav çekerken göbek salanıyor nefes alımımı kesiyor ve kaslarımı tam anlamıyla kullanamıyorum gücüm var ama nefesim kesilince kan pompalanmıyor kaslarda işlevini yerine getiremiyor benim acilen yağ yakmam lazım bütçe 1000 TL ne önerirsiniz?

@Deadlifter

1000TL bütçeni beslenmene veya bir spor salonuna harca internetteki boş beleş supplement vb. şeylere paranı harcayıp sonra üzülme

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
karnitin alıyosun ,sabah uyaninca ac karna iciyosun 1 saat kardiyo yapip bi olcek daha aliyosun aksam antrenmanini yapiyosun. Beslenme olarak seker ve zararli yağ alma, bazar kalori ihtiyacinin 300-500 altında al zargana olmak için baska seye ihtiyacin yk. Fotodaki elemana bakınca kilo vermek yerine duzenli antrenmanina devam etmesi gerektigini görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,181
Üyeler
166,334
Son üye
Roxane
Top Bottom