Neler Yeni

Fitness'a başladım önerileriniz var mı

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
Arkadaşlar biraz çekingen birisiyim ve şaunda zayıfım kilo almak ve vücudumu güzelleştirmek için spora başladım bana özel program falan yazdılar

biraz utanıyorum açıkcası makineye oturacaksın ağırlığı falan değiştireceksin vs. bu tür şeylerde etraftaki insanlardan biraz utanıyorum

önerileriniz var mı spora giderken yanıma neler alayım havlu vs. gibi belki bilmediğim sizin bildiğiniz vardır

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar biraz çekingen birisiyim ve şaunda zayıfım kilo almak ve vücudumu güzelleştirmek için spora başladım bana özel program falan yazdılar

biraz utanıyorum açıkcası makineye oturacaksın ağırlığı falan değiştireceksin vs. bu tür şeylerde etraftaki insanlardan biraz utanıyorum

önerileriniz var mı spora giderken yanıma neler alayım havlu vs. gibi belki bilmediğim sizin bildiğiniz vardır
Havlu, su, telefon varsa kulaklığını alıp gideceksin.
Çantana ek olarak yedek kıyafet koymayı ihmal etme.
Utanacak ne var bunda? Hem çoğu kişi sadece kendine bakıyor seninle ilgilenmiyor. Arada sırada kaç setin kaldı diye soranlar olacak onlara cevap vereceksin. :D

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havlu, su, telefon varsa kulaklığını alıp gideceksin.
Çantana ek olarak yedek kıyafet koymayı ihmal etme.
Utanacak ne var bunda? Hem çoğu kişi sadece kendine bakıyor seninle ilgilenmiyor. Arada sırada kaç setin kaldı diye soranlar olacak onlara cevap vereceksin. :D
Daha önce hiç fitnessla ilgilendin mi ?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali

Merhaba kardeşim , öncelikle iyi yapmışsın spora başlayarak. Bunda utanılacak bir şey yok. Oradaki herkes de sen gibiydi belki. Başlarda utanıyorlardı , sonradan sonradan açıldılar. Yanına giderken spor havlusu , 1.5lt su götürebilirsin başlarda. Daha sonradan alıştıkça belirli bir seviye geldikçe supplement de götürebilirsin. Kafana çok takma , sporunu yap , tak kulağına kulaklığını aç müziğini yap.

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
Ben de öyleydim ilk başladığımda, inan ki hiçbirisi senin ne yaptığını umursamıyor. Bir an önce şu seti bitireyim de diğerine geçeyim kafasındalar.
Yanına alacakların da spor salonu için ayakkabı (dandik bir şey alma, ayağın kayarsa bazı hareketlerde sıkıntı çıkar), havlu, yedek atlet, su, tercihe bağlı kulaklık.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Yanlıs yaptığını düsündüğün hareketleri insanlara sormadan çekinme kardesim hem bu sosyallesmeni de sağlar ve fazla antrenman fazla kas demek değildir kaslar dinlenerek büyür. Zayıfsan da ne bulursan ye kardeşim günde 6 7 öğün

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yiğit Yenigün

Gittikçe acilirsin bende öyleydim şimdi çoğu kişiyi tanıyorum ev gibi orası herkese sakalsayiyoz fln baya iyi olur vakit geçtikçe utangacligin azalir vücut konusunda utanma sen oraya gelişmek için gidiyorsun spora kaslı başlayan görmedim ben

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Yaşandı kardeşim...
İlk olarak yanına havlu, su ve gittiğin salonun kuralıysa yedek ayakkabı, duş vs. Alacaksan yedek çamaşır götür ayrıca eşofman ve ayrı bir tişört olsun çantanda insanlardan çekinme sporda edindiğin arkadaşlıklar çok iyidir. Başkaları ile sırasıyla setlere gir. Mümkün oldukça ve imkanın varsa doğal yap. Biriyle konuşmak isteyip çok çekiyorsanda kaç setin var diyerek sohbete gir senle zaten konuşurlar zayıfım diye çekinme kimse çok iyi kütlelerde başlamıyor.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aga çekinilecek bişey yok da umarım salonu göçmenler işgal etmemiştir. Çoğu mahalle salonu öyle oluyor da. Biraz sıkıntı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana program yazdılar hangi arkadaşıma sorsam programın çok kötü dedi programı atsam bakabilir misiniz
Bakalım kardeş at.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bana program yazdılar hangi arkadaşıma sorsam programın çok kötü dedi programı atsam bakabilir misiniz
Yeni başlayacağın için çok ağır bir program yazdıklarını düşünmüyorum.
Yine de at bakalım konuya benden daha tecrübeliler yazacaktır.

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
Yeni başlayacağın için çok ağır bir program yazdıklarını düşünmüyorum.
Yine de at bakalım konuya benden daha tecrübeliler yazacaktır.
Aga çekinilecek bişey yok da umarım salonu göçmenler işgal etmemiştir. Çoğu mahalle salonu öyle oluyor da. Biraz sıkıntı.

Bakalım kardeş at.

program zorluğunda Adaptasyon Seviye 1 yazıyor her 4 haftada bir ölçümlerimi alıp farklı program yazacaklar

Ekler

• program2.jpeg
    program2.jpeg
    46.7 KB · Hit: 47
  • program1.jpeg
    program1.jpeg
    50.3 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,825