Emir818.
80+ Bronze
Hocam bedava da iyi değildir benceBedava. Burda merdiven altı iyi-kötü salonlar macfit 850 lira. Biraz iyi salonlar 1200 bandında.
Hocam bedava da iyi değildir benceBedava. Burda merdiven altı iyi-kötü salonlar macfit 850 lira. Biraz iyi salonlar 1200 bandında.
Salon öyle aşırı iyi bir salon değil. Tavan baya alçak boyum 172 zıplasam rahat değerim gibi daha denemedim. Çoğu alet bulunuyor galiba ama her aletten 1 tane var sadece cable makineleri 4 tane. Çok kalabalık bir salon olmadığı için alet sayısı benim için pek önemli değil. Havalandırmasıda yeter seviyede öyle çok serin olmuyor. Kışın ortam sıcaklığı nasıl oluyor bilgim yok. Salonda duş almak için sanırım 5 tane yer var. Benim için yeterli oluyor evimede çok uzak değil.salonun kalitesi nasıl. pahalı gibi geldi yıllık ne kadardı
Oha! Ben 4 gün önce yıllığı 1500 TL'ye yazıldım.Program çöp de fiyat çok iyi. Bizim burda bütün salonlar 850 istiyor aylık
Herkes yazılmış bi ben kaldımOha! Ben 4 gün önce yıllığı 1500 TL'ye yazıldım.
Salon da on numara.
Gayet kaliteli daha yeni açıldı parcalar 0Kaliteye göre değişir
Açılışa özel fiyat olabilirGayet kaliteli daha yeni açıldı parcalar 0
Sanmam bakcazAçılışa özel fiyat olabilir
günlük 10tl haftada 3 kez gidiyorum 120 TL ve adanadayımBizim adanada 350 TL
Oha öyle yer mi varmış lagünlük 10tl haftada 3 kez gidiyorum 120 TL ve adanadayım
Kanka spor salonuna gittiğine emin misingünlük 10tl haftada 3 kez gidiyorum 120 TL ve adanadayım
Oha öyle yer mi varmış la
evet belediyenin yeri aletler okadar iyi değil ama yeterliKanka spor salonuna gittiğine emin misin