Neler Yeni

Fitnessda boynum tutuldu ve kasılıyor

zadagag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zadagag Bayazit
Acile gitmek yerine buraya konu açman ilginç
ilk seferim değil nerdeyse her yeni antin kuntin haraket denesem yanlış form yüzünden boynuma vuruyor bu 3. seferim felan tövbe bir daha bilmedigim hareketi yapmayacam

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
bu hara

incline bench press yaparken olmadı dostum yazdıgım gibi hanging leg raises yaparken oldu bu boyun tutulması inclne bench presi 5-6 aydır yapıyorum ondan öncede sporu eskiden yaptıgım zamanlarda yapıyordum inclşne benchpressde formum iyi ondan değil sadece hanging leg raises yaparken boynum tutuldu 2 gün geçmesine ragmen halen iyileşmedi o yüzden sordum hem benim spor salonunda ayna yok sadece banyo/tuvale

ilk seferim değil nerdeyse her yeni antin kuntin haraket denesem yanlış form yüzünden boynuma vuruyor bu 3. seferim felan tövbe bir daha bilmedigim hareketi yapmayacam
Yap ama tam yapma yarım yap hafif kilo ile yap iyi ısıt

dnzz

80+
bu hara

incline bench press yaparken olmadı dostum yazdıgım gibi hanging leg raises yaparken oldu bu boyun tutulması inclne bench presi 5-6 aydır yapıyorum ondan öncede sporu eskiden yaptıgım zamanlarda yapıyordum inclşne benchpressde formum iyi ondan değil sadece hanging leg raises yaparken boynum tutuldu 2 gün geçmesine ragmen halen iyileşmedi o yüzden sordum hem benim spor salonunda ayna yok sadece banyo/tuvalette var 😁
Boynunu ağırlık kaldırırken kasmissindir ama dediğim gibi doktora görün

zadagag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zadagag Bayazit
Boynunu ağırlık kaldırırken kasmissindir ama dediğim gibi doktora görün
hanging leg raises yaparken ağırlık kullanmadım sadece ilk sefer yaptıgım için boynumu çok kastım sanırım

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Arda gül
hanging leg raises yaparken ağırlık kullanmadım sadece ilk sefer yaptıgım için boynumu çok kastım sanırım
Doktorluk birsey olacagini sanmiyorum sadece bidahaki gidişinde boynunu ısıtmak için bir 5 10 dkk ısınma hareketleri yap bir iki haftaya alışırsın bide hareketi öğren bikaç gün boyunca sonra ağırlık eklersin

Top Bottom