Lee-Mi-Hyun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 320
Acile gitmek yerine buraya konu açman ilginç
ilk seferim değil nerdeyse her yeni antin kuntin haraket denesem yanlış form yüzünden boynuma vuruyor bu 3. seferim felan tövbe bir daha bilmedigim hareketi yapmayacamAcile gitmek yerine buraya konu açman ilginç
Yap ama tam yapma yarım yap hafif kilo ile yap iyi ısıtbu hara
incline bench press yaparken olmadı dostum yazdıgım gibi hanging leg raises yaparken oldu bu boyun tutulması inclne bench presi 5-6 aydır yapıyorum ondan öncede sporu eskiden yaptıgım zamanlarda yapıyordum inclşne benchpressde formum iyi ondan değil sadece hanging leg raises yaparken boynum tutuldu 2 gün geçmesine ragmen halen iyileşmedi o yüzden sordum hem benim spor salonunda ayna yok sadece banyo/tuvale
ilk seferim değil nerdeyse her yeni antin kuntin haraket denesem yanlış form yüzünden boynuma vuruyor bu 3. seferim felan tövbe bir daha bilmedigim hareketi yapmayacam
Boynunu ağırlık kaldırırken kasmissindir ama dediğim gibi doktora görünbu hara
incline bench press yaparken olmadı dostum yazdıgım gibi hanging leg raises yaparken oldu bu boyun tutulması inclne bench presi 5-6 aydır yapıyorum ondan öncede sporu eskiden yaptıgım zamanlarda yapıyordum inclşne benchpressde formum iyi ondan değil sadece hanging leg raises yaparken boynum tutuldu 2 gün geçmesine ragmen halen iyileşmedi o yüzden sordum hem benim spor salonunda ayna yok sadece banyo/tuvalette var![]()
hanging leg raises yaparken ağırlık kullanmadım sadece ilk sefer yaptıgım için boynumu çok kastım sanırımBoynunu ağırlık kaldırırken kasmissindir ama dediğim gibi doktora görün
Hayatımda gördüm en iyi tavsi yelerden agamDoktora git
Dostum doktora git her yeni harekette ağrı oluyorsa bir sıkıntı vardırhanging leg raises yaparken ağırlık kullanmadım sadece ilk sefer yaptıgım için boynumu çok kastım sanırım
Doktorluk birsey olacagini sanmiyorum sadece bidahaki gidişinde boynunu ısıtmak için bir 5 10 dkk ısınma hareketleri yap bir iki haftaya alışırsın bide hareketi öğren bikaç gün boyunca sonra ağırlık eklersinhanging leg raises yaparken ağırlık kullanmadım sadece ilk sefer yaptıgım için boynumu çok kastım sanırım