Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Beslenme programını ve makrolarını gözden geçir. Hatalı hesaplıyorsun. Tavuk göğsünü pişmiş bile hesaplasan günlük o kadar protein almıyorsun. 3 Tabak pilav diye bir ölçü yok. Hangi tabak? Kısa sürede tartı al. Aslında sen doğru hesaplıyorum sanıyorsun ama gramajların hep hatalı.arkadaşlar 1 aydır gidiyorum spora güzel bi program buldum hareketleri de düzgün yapıyorum kasları gerçekten yırtıyorum mesela bugün biseps günüyse çıkışta elim titriyor. beslenmemde gayet normal almam gereken kalori 2800 falan bende 2300 kalori alıyorum her gün 120 gram protein 300 gram karbonhidrat 70 gram yağ ama 1 ay önceki fotoğraflara bakıyorum nerdeyse hiç bir değişim yok yağ oranım değişmemiş yüzüm değişmemiş aksine kaldırdığım ağırlıklar azalıyor yada artmıyor anlamıyorum mesela bacakta 2. 3. haftalarda 110 kilo leg press rahat yaparken bugün 100kg zar zor yaptım her şeyi yapıyorum skinny fat bir vücudum var o yüzden kalori açığı yapıyorum ama proteini yüksek tutmama rağmen gelişim yok ilk ayın bitmesine 1-2 gün falan kaldı bırakmayı düşünmüyor değilim ya çok sinirim bozuluyor her gittiğimde o kadar beslenmeye verdiğim para salona aylık 150 lira boşuna para gibi düşünüyorum yanlış yaptığım bişey mi var kalori açığı yapmamalı mıyım? ama o zaman da çok yağlı olmaz mıyım? birde kalori açığı yapmama rağmen kiloda veremiyorum anlamadım bu işi ya spora başlamadan önce yemek yemiyodum resmen o zamanlar kaloriden haberim yoktu ama 1000 kaloriden azdır diye düşünüyorum aniden 2000 kaloriye çıktığım için mi böyle oluyor acaba kilo aldım çünkü başta 70 falandım şimdi tartıldığımda 71.5 olmuşum boyum 1.82 bu arada ( isteyene antrenman programımı ve beslenme programımı yazabilirim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
youtubedeki fitnesscıların uzaktan eğitimlerini almayı da düşünüyorum sizce alınır mı ?